Obavijesti

Promo sadržaj

Druga obljetnica poslovanja Addiko banke

Druga obljetnica poslovanja Addiko banke
2

Addiko banka 11. srpnja slavila je dvije godine tijekom kojih je uspješno razvijala svoje poslovanje, a ovim povodom s prigodnim poklonima nagradila je i 299 klijenata koji su 11. srpnja također slavili rođendan

Protekle dvije godine za Addiko banku su bile iznimno uspješne i obilježene 230 postotnim rastom plasmana novih gotovinskih kredita u Poslovanju s građanstvom, te 240 postotnim rastom novih kredita Malom i srednjem poduzetništvu. Temeljem toga Banka je 2017. godinu zaključila s najboljim poslovnim rezultatom u posljednjih pet godina. 

„Gledajući što smo sve postigli u ovako kratkom roku zvuči mi nevjerojatno da pod brendom Addiko poslujemo tek dvije godine, tijekom kojih smo se dokazali kao jedna od najboljih banaka u Hrvatskoj. Značajno smo poboljšali sve ključne poslovne indikatore, financijske rezultate i kvalitetu imovine, postavili smo temelje za kontinuirano održivi rast, a uvođenjem modernih i jedinstvenih usluga koje izravno odgovaraju potrebama klijenata napravili smo veliki iskorak i bankarstvo, na veliko zadovoljstvo naših klijenata, zaposlenika i vlasnika, uveli u novo doba. S pozitivnim poslovnim trendovima, rastom i ambicioznim razvojnim planovima nastavljamo i dalje“, izjavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d.

Addiko banka prva je u Hrvatskoj uvela mogućnost dobivanja kredita samo temeljem osobne iskaznice uz odobrenje u roku od 30 minuta, otvorila je digitalnu 'Express' poslovnicu, prvu takve vrste u Hrvatskoj, s Addiko Chat Bankingom predstavila je jedinstveno plaćanje putem Vibera, ujedno je i prva banka u Hrvatskoj kojoj je dodijeljen međunarodni certifikat kvalitete ICERTIAS, rebrendiranje Banke i Grupe osvojilo je šest 'Transform Awards Europe' nagrada, a u međunarodnom izboru Addiko je proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj u Poslovanju s građanstvom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.