Obavijesti

Promo sadržaj

Drugi vikend Rujanfesta: Grašo, Samardžić, Maja Šuput..

Drugi vikend Rujanfesta: Grašo, Samardžić, Maja Šuput..
3

Nakon rekordnog prvog vikenda Rujanfesta kojeg je posjetilo više od 50.000 ljudi, koncerti se vraćaju na Bundek i ovaj vikend!

Zagrebački Bundek je opet bio pun u četvrtak do zadnjeg mjesta zbog mega koncerata: Bajaga & Instruktori, Plavi orkestar, Bang Bang, Ljetno kino te Senidah i Coby. Još koncerata očekuje posjetitelje i u petak, subotu i nedjelju.

Glazba nema granice

Vikend donosi još veća glazbena imena kao što su: Klapa Šufit, Petar Grašo, Maja Šuput, Željko Samardžić, Ministarke i Rada Manojlović. Poseban house program na World mix stage, DJ corner pušta glazbu do dugo u noć, a na Open-air stage-u tijekom vikenda nastupaju Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre i Cro trash party (I Bee - Ivana Banfić)!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaz do 18:30 je besplatan, a nakon toga košta 35kn. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu, ali i u pretprodaji preko sustava Eventim. Za koncerte na Fest stage-u moguće je kupiti FAN PIT za 65kn i VIP ulaznice za 150kn. 

Uživajte u koncertima i odmah u blizini probajte odličnu hranu u gourmet zoni koja se prostire na 2.500 kvadrata. Čak 8 restorana nude sve od hot-doga, hamburgera, grilla, kebaba, falafela, pržene piletine, kineske hrane do ribljih specijaliteta i još puno toga. Nemojte propustiti ni Slavonsku kuću s najfinijom domaćom hranom i svakodnevnih nastupima tamburaških sastava. Posebno će se u četvrtak kuhati mega porcija hrvatskog specijaliteta grah varivo tijekom Gastro showa od 16h.

Studio smjeha i najveći lunapark u Hrvatskoj

Hrpa smijeha s jedne strane i vrištanja u lunaparku s druge strane! Svaki dan Rujanfesta očekuje vas i stand-up komedija u organizaciji Studija smijeha. A odmah pored i najveći lunapark u Hrvatskoj. Lunapark je otvoren sve dane od 16h, a vikendom od 11h.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince