Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Drvo palo na njega: HGSS-ovci ga spašavali, teško je ozlijeđen

None Foto: HGSS

Na mještanina Švice palo je stablo dok ga je sjekao. HGSS je došao po njega zbog nepristupačnog terena, a 15 minuta kasnije Hitna ga je preuzela i prevezla do helikoptera koji ga je odveo u Rijeku

Na mještanina iz Švice kraj Otočca palo je stablo prilikom sječe u četvrtak nešto poslije podneva. Zadobio je teške tjelesne ozljede glave, ruke, prsnog koša i abdomena. Zbog udaljenosti i teško pristupačnog terena, u akciju spašavanja pozvani su pripadnici HGSS-a Gospić. 

Deset spašavatelja u dva terenska vozila su oko 13 sati stigli na lokaciju, a 15 minuta kasnije je unesrećeni bio u kolima Hitne pomoći. Prevezen je do sportskog aerodroma u Otočcu, a do KBC Rijeka ga je dovezao helikopter. 

Tema: Hrvatska

Komentari (3)
  • Generale Krstičeviću hajde malo pomozi HGSS-ovcima s tom njihovom opremom. Djevojke i momci se ubijaju od posla, a Republika Hrvatska se prema njima odnosi mačehinski.

    21. 2. 2019,   22:51
  • Svaka ćast GSS-u, ali da jedni od najhrabrijih ljudi u državi izgledaju kao paravojne trupe. Pa kaj im država ne može priuštiti dosljednu uniformu?

    21. 2. 2019,   21:43
  • Helikopter ga odveo u Rijeku.

    21. 2. 2019,   21:12