Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dubrovački gradski vijećnik na ruci ima sat od 300.000 kuna

None Foto: Dubrovački dnevnik

Miho Obradović je jučer na sjednici Gradskog vijeća nosio sat Audemars Piguet Royal Oak vrijedan 300.000 kuna. Isti sat navodno ima i Zdravko Mamić

Vijećnik u gradskom vijeću Grada Dubrovnika i član predsjedništva Hrvatske narodne stranke u Dubrovniku Miho Obradović je na sjednici Gradskog vijeća nosio sat Audemars Piguet Royal Oak vrijedan 300.000 kuna. Isti sat navodno ima i Zdravko Mamić.

U razgovoru za portal Direktno Miho Obradović je rekao da sat nije njegov nego od njegovog prijatelja.

- Nažalost, nisam vlasnik takvog sata. Imam prijatelje koji zarađuju takav novac, ne vidim zašto bi to bilo čudno. Mogao se na ruci naći prijateljev sat, znao sam nositi i prijateljev Rolex - rekao je.

Sudeći po Obradovićevim Facebook objavama, prijateljev sat je nosio i na putovanja u Portugal i Poljsku.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Osim što je gradski vijećnik, Obradović je i poduzetnik. Kako je i sam potvrdio, vlasnik je ugostiteljskog objekta 'Barba' – Street Food te istoimene turističke agencije.
 

Komentari (267)
  • to da mu sat od 300.000 kuna malo posudi prijatelj, ne bi progutala ni djeca u vrtiću, hahaahah. Odmah ispitati porijeklo imovine i njega i tog navodnog prijatelja.

    14. 3. 2019,   08:54
  • Tako smo i mi kad su nam roditelji našli npr cigarete u džepu govorili da nisu naše nego od prijatelja iz škole. Hahhahhh

    14. 3. 2019,   08:52
  • Ako si pošteno zaradio nemas se cega sramiti, a ako nisi onda kazes da je od prijatelja

    14. 3. 2019,   08:56