Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dubrovnik: Pretukli muškaraca, ukrao im je torbu s novcem?

None Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Osumnjičenik za tešku krađu ukrao je 9. listopada gotovo 19.000 kuna. Poduzetnik kojem je navodno ukrao novac odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke te ga je zajedno sa sinom 13. listopada pretukao.

Trojica muškaraca potukla su se u nedjelju oko 19 sati u Gružu. Neslužbeno Dubrovački dnevnik doznao je kako je povod tučnjavi bila krađa torbice s gotovo 19.000 kuna. 

Iz PU dubrovačko - neretvanske potvrdili su kako je 9. listopada na Gornjem Brgatu 33-godišnjak provalio u metalni kontejner privatnog poduzeća, odakle je ukrao torbicu s novcem, te je osumnjičen za djelo teške krađe.

Upravo tog kradljivca pretukao je vlasnik (42) poduzeća koji je zajedno sa svojim 16-godišnjim sinom dočekao 33 -godišnjeg muškarca ispred Robne kuće Srđ . Dubrovački dnevnik iz neslužbenih izvora doznaje kako je poduzetnik preko nadzorne kamere doznao o kome se radi.

Da se radi o brutalnoj tučnjavi potvrdili su svjedoci koji su pozvali i policiju. Jedan od svjedoka ispričao je kako je 33 - godišnjak završio s konopom oko vrata te je postojala namjera da ga se uvuče u kombi.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su i tučnjavu no nisu komentirali vezu između krađe i tučnjave.

- Policijski službenici dobili su 13. listopada  dojavu o sukobu tri osobe u Ulici Andrije Hebranga, iznad RK Srđ.  Radi se o 42-godišnjaku i 16-godišnjaku s jedne i 33-godišnjaku s druge strane. Pritom je 33-godišnjak zadobio ozljede koje su okarakterizirane kao lakše - naveli su iz Policijske uprave.

Komentari (9)
  • Ne vidim nikakav problem. Lopova bi trebali jos policajci natamburati u stanici i poslat na robiju

    17. 10. 2019,   20:26
  • Tko tebe kamenom, ti njega jos vecim?

    17. 10. 2019,   19:57
  • Bravo tako i treba jer bi lupez bio pusten da se brani sa slobode a sad nek se brani iz bolnice. Nece tome lako past na pamet da krade.

    18. 10. 2019,   10:14