Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Duhovna obnova: Karlovački HDZ-ovci otišli su u Međugorje

None Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL 4

U najmasovnije hodočašće barem što se tiče Karlovca i Karlovačke županije krenulo je 18 autobusa HDZ-ovaca. Putovanje je organizirao župan, HDZ-ov Damir Jelić

U petak oko 23 sata iz Karlovca krenulo je 18 autobusa punih HDZ-ovaca na duhovnu obnovu u Međugorje. Na putu prema Bosni i Hercegovini još su im se pridružile i ostale gradske organizacije, javlja Kaportal.

Prema Međugorju nije krenulo 50 autobusa punih hodočasnika kako je prvotno najavljivano, ali na ŠRC Korana s kojeg se kretalo, okupilo se mnogo dobro raspoloženih putnika.

svetiste ISKUPLJENJE ZA NJIH 2300 Na duhovnu obnovu: Karlovački HDZ članove vodi u Međugorje

Vođa puta je dakako župan, odnosno predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Damir Jelić koji si je dao u zadatak da organizira najmasovnije hodočašće, barem što se tiče sudionika iz Karlovca i Karlovačke županije.

Hodočasnike iz Karlovca u Međugorju će dočekati tridesetak hotela, motela i prenoćišta, a domaćini će ih počastiti obilnom večerom. Povratak se očekuje u nedjelju u kasnim večernjim satima.

Komentari (212)
  • kada pređu granicu odmah je zatvoriti

    10. 11. 2018,   13:06
  • nadam se da busevi voze samo u jednom smjeru

    10. 11. 2018,   13:21
  • Strašno...kako se samo ova partija sprda s jadnim i napaćenim narodom, totalna parodija. Prekrstit će se 2-3 puta, odvažni popeti na brdo, opaliti selfie s Gospom, a onda navaliti na janjetinu, pivu, vino...pa svi zajedno polijepiti iskaznice na čela...

    10. 11. 2018,   13:25