Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dva maloljetnika iz Njemačke ukrali auto, vozili pa ga zapalili

Dvojac je ukrao automobil vlasnici (59). Vozili su ga kroz noć, a zatim su u jutarnjim satima krenuli prema Benkovcu i zapalili ga. Izgorio je do temelja, a šteta je oko 70.000 kuna

Maloljetnik (17) iz Njemačke ukrao je auto u Karinu Gornjem u noći na subotu. U noćnoj vožnji Škode požeške registracije kojeg je ukrao 59-godišnjoj ženi, društvo mu je pravio 14-godišnji dječak, također Nijemac. Odvezli su se prema Benkovcu, a oko sedam ujutro, vozilo su zapalili upaljačem na cesti D27. Izgorjelo je u potpunosti.
 
- Materijalna šteta iznosi oko 70 tisuća kuna, a prema obojici je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe i oštećenja tuđe stvari - kažu u zadarskoj policiji.
Iste noći u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je ukrao osobno vozilo Volkswagen Golf slovenske registracije u vlasništvu 61-godišnjeg državljanina Slovenije.
 
Šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 

Komentari (12)
  • NEMA PROBLEMA sad im pozvat roditelje da dovedu novu škodu i predaju vlasnici, a njih dvoje izbaciti iz države uz doživotnu zabranu dolaska i prolaska kroz Hrvatsku. A ako kojim slučajem imaju i hrvatsko državljanstvo odma im ga poništiti uz zabranu izdavanja novog.

    28. 10. 2019,   12:20
  • S kojim valom su ti ''njemci'' prešli granice ? Ovim zadnjim ili prije ?

    28. 10. 2019,   11:01
  • Neobični su ti automobili s temeljima ...

    28. 10. 2019,   10:09