Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dva pit bulla do smrti izgrizla muškarca (84) u Novom Sadu

Kad su stigli liječnici Hitne pomoći mogli su samo utvrditi smrt. Policijski očevid je u tijeku. Vlasnik pasa je u inozemstvu. Kod kuće je bila njegova supruga koja daje izjavu policiji

Dva psa, pasmine pit bull, pobjegla su jutros iz dvorišta u Novom Sadu i napala prvog susjeda Đ. M. (84) te ga izgrizla do smrti. 

Kad su stigli liječnici Hitne pomoći mogli su samo utvrditi smrt. 

Policijski očevid je u tijeku, a Blic javlja kako je vlasnik pasa u Njemačkoj. Kod kuće je bila njegova supruga kojoj je određeno zadržavanje od 48 sati zbog ugrožavanja javne sigurnosti. Pse su prevezli u prihvatilište na promatranje i uzeti su im brisevi sa šapa i vilice. 

Psi su navodno pobjegli za mačkom koju je nesretni starac pokušao obraniti pa su ga napali.

 

Komentari (121)
  • Sad ce se raskokodakati pitbuloljupci i prodavati nam maglu kako nije kriv pas vec socijalizacija tih divljih zvijeri koje treba ukinuti zakonom!

    11. 7. 2016,   11:03
  • ovako opasne pse mogu držati samo bolesnici .

    11. 7. 2016,   10:35
  • Nije problem u psima... pekinzer i labrador dokazano statisticki imaju vise napada. Problem je u ljudima koji zbog malog spolovila nabavljaju stvari kojima zele nadoknaditi svoju frustraciju. Pit bulovi, bjesni auti... noz za maslac; sve su to stvari koje su potencijalno opasne.. opasne u rukama imbecila.

    11. 7. 2016,   11:30