Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dva sata držao nos iznad vode: 'Joga mi je spasila život..."

None Foto: screenshot/YouTube

Australija: Glavni policijski inspektor Neil Stephens rekao je da su samo Millerovi nos i čelo bili izvan vode. 'Imao je puno sreće'. Vatrogasci su, kako bi ga spasili morali isisati nešto blata i vode

Obećao sam svojoj ženi da neću umrijeti, rekao je Daniel Miller (45) iz Australije koji je čudom preživio dva sata u jezeru u koje je upao svojim bagerom. Muškarac je u srijedu upravljao bagerom na svojem imanju  300 kilometara sjeverno od Sydneyja. Uspio se održati iznad vode u "joga" pozi.  Vikao je u pomoć i srećom čuo ga je susjed koji živi 500 metara dalje, javlja BBC.
- Bio sam zarobljen i morao sam uz pomoć ruku držati glavu iznad vode. Izgleda da sam zauzeo poziciju kobre. Ne bavim se inače jogom, ali može se reći da mi je joga spasila život. To i volja za životom. Cijelo vrijeme sam razmišljao o ponovnom susretnu sa suprugom i našom djecom - rekao je Miller. Glavni policijski inspektor Neil Stephens rekao je da su samo Millerovi nos i čelo bili izvan vode. 'Imao je puno sreće'. Vatrogasci su, kako bi ga spasili morali isisati nešto blata i vode. Kad su ga izvukli van odvezli su ga u bolnicu gdje je utvrđeno da je pothlađen i da je ozlijedio leđa. 

- Bio je zarobljen... bager ga je svom svojom težinom pritiskao i gubio je tlo pod nogama. Preživio je zahvaljujući nevjerojatnoj mentalnoj snazi. To nije imalo nikakve veze sa srećom - rekla je Danielova supruga Saimaa. 

Komentari (16)
  • majko moja njemu su ta dva sata vremena bila cijela vječnost !

    10. 2. 2017,   08:34
  • Uh..mogu misliti..pokušala sam to zamisliti..jeza 😨

    10. 2. 2017,   08:45
  • Koja volja za životom.. svaka čast

    10. 2. 2017,   11:53