Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Dvadeseta godišnjica Kontrapunkta u režiji Tanzena

Dvadeseta godišnjica Kontrapunkta u režiji Tanzena
3

Približava nam se zatvaranje clubbing sezone u Zagrebu i Tanzen Kollektiv za kraj prve sezone priprema pravi plesnjak za zagrebačke clubbere. U petak, 7.6. uz već sada prepoznatljivu tanzen produkciju u zagrebačkom klubu Aquarius proslavit će se završetak premijerne tanzen sezone

VIDEO

Udružili smo snage s Kontrapunktom, jednom od najznačajnijih i najutjecajnijih hrvatskih programa, koji 2019. godine slavi svoj dvadeseti rođendan!

Dobro nam poznati Eddy Ramich u ulozi glazbenog selektor za tu prigodu dovodi dva vrhunska glazbenika i umjetnika koji će toplim plesnim ritmovima rasplesati zagrebačku publiku!

Po prvi puta u Zagrebu gostuje jedan od osnivača i aktualni član Jazzanove – Alex Barck (Jazzanova, Sonar Kollektiv / Berlin – Germany)! Ovaj vrlo aktivni glazbenik, DJ i vlasnik Sonar Kollektiv labela, u svom eklektičnom setu provest će nas kroz različite estetike elektronske glazbe – od housea, popa, jazza do disko glazbe. 

Fun fact: Eddy Ramich je jako želio ugostiti Alexa Barcka na Kontrapunkt eventu, ali nikad se nisu poklopili datumi da se to dogodi. Do sada! Zagrebačka premijera za velikog Alexa Barcka

Pablo Valentino (MCDE Recordings, FACES Records / Lyon - France) je talentirani francuski DJ i producent. Sa „samo“ 22 godine DJ staža, možemo reći da je najmlađi na ovom eventu. Pablovi setovi prožeti su mješavinom jazz/funka, boogie/disca pa sve do housea. Krasi ga velika muzikalnost i osjećaj za glazbu i za plesni podij te se granice žanrova u njegovim setovima stapaju u savršenu cjelinu. Ujedno je i vlasnik FACES Records labela, suvlasnik popularnog MCDE Recordings, a izdaje glazbu i pod pseudonimima Creative Swing Alliance, Kid Swing i Hipster Wonkaz! 
 
Fun fact: Pablo Valentino već je nastupio na Kontrapunktu u zagrebačkom Aquariusu 2004. godine. Tada je stigao kao agent Zero dB-a. I tada je, premda nenajavljen, odsvirao sat vremena i ostavio odličan dojam. Sada, prvi put službeno nastupa na Kontrapunktu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Eddy Ramich (Kontrapunkt / Berlin – Germany), jedan od veterana hrvatske eklektične house scene, osnivač jedne od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih večeri – Kontrapunkt, obilježava ove godine čak 30 godina DJ staža!
Eddy je kroz Kontrapunkt večeri predstavio unikatnu mješavinu acid jazza, brokenbeata, soulful/deep housea kroz gostovanja velikana poput Theo Parrisha, Carla Craiga, Gillesa Petersona, 4hero, Martyna, Azymutha, Jazzanove, Henrika Schwarza i mnogih drugih.

Eddy sam za sebe kaže da je u prvom redu DJ pa tek nakon toga producent i promotor. Njegova bogata glazbena pozadina, širenje kvalitetne nove glazbe te energija koju dijeli sa publikom rezultiraju savršenim spojem i odličnom atmosferom na plesnom podiju! 
 
Eddy trenutno živi u Berlinu, radi na novim glazbenim projektima te je regularan izvođač u poznatim berlinskim klubovima.

Ovaj unikatni glazbeni događaj upotpunjuje vrhunska produkcija Tanzen Kollektiva uz vrhunski L-Acustics ACRA soundsystem te vizualizacije koje pomiču granice zagrebačkog clubbinga!

Ulaznice u pretprodaji potražite u sustavu Entrio po cijeni od 120kn. Tanzen Kollektiv i Mastercard omogućili su svim posjetiteljima 10% popusta na kupovinu ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama pa tako možete biti dijelom ovog društvenog događaja za svega 108kn! Na vratima kluba ulaznice ćete, isključivo gotovinom, moći kupiti u petak 7.6. od 22:00 po cijeni od 120kn. Broj ulaznica je ograničen radi vaše komocije i još boljeg doživljaja!

Vidimo se u Aquariusu!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj