Obavijesti

News

Komentari 103

Pijani mladići za masturbiranje pred djecom dobili tek uvjetnu

Pijani mladići za masturbiranje pred djecom dobili tek uvjetnu
1

Stanari Oranica svjedočili su na Uskrsni ponedjeljak nemoralnom ponašanju dvojice mladića. Masturbirali su pred djecom i zvali ih u stan, pijane ih je privela policija

VIDEO

Dvojica mladića, M. Z. (27) i D. P. (28), koja su u alkoholiziranom stanju, masturbirala na balkonu zgrade na Uskrsni ponedjeljak, dobila su uvjetnu kaznu na Prekršajnom sudu. Priveli su ih kod suca nakon što su došli k sebi u jedinici za triježnjenje. 

U policiji su nam potvrdili da su intervenirali na poziv susjeda, koji su blud i nemoral trpjeli od 20 do 21 sat. Građani su im dojavili da muškarci hodaju goli, masturbiraju i vrijeđaju ljude. Zato su ih priveli. M. Z. (27) imao je 1,71 promil alkohola, a D. P. (28) 0,57 promila. Prenoćili su u policiji.

- Protiv njih smo podnijeli prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira i to zbog naročito drskog ponašanja te vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana - doznajemo u policiji. No kažu da im nitko nije prijavio da su to radili pred djecom i da su ih zvali u stan. 

- Nismo mogli vjerovati, bilo je grozno. Nismo reagirali na galamu i buku, no kad su se skinuli do gola i počeli masturbirati pred djecom, šokirali smo se - ispričali su nam stanari zgrada na zagrebačkim Oranicama. Na Uskrsni ponedjeljak svjedočili su nemoralnom ponašanju dva mladića. Snimku incidenta poslao nam je čitatelj 24sata.

- Dozivali su djecu u stan, dirali se po spolovilima, djevojka im je s balkona bacala cigarete. Netko od susjeda je zvao policiju, koja ih je odvela - kaže nam čitatelj.

Na snimci se vidi da mladić trči gol u parku ispred zgrade, a u pozadini se čuju dječji glasovi. Potpuno gol, napucao im je loptu i tad mu je ispao ručnik kojim je prikrivao spolovilo. Nije se dao smesti jer su ga prijatelj i prijateljica bodrili s balkona na drugom katu. Gol je bio i njegov prijatelj.

- Igrali smo se u parkiću. Čuli smo viku i otrčali pred zgradu. Muškarac je bio gol na parkiralištu. Sve mu se vidjelo. Prestrašili smo se - prepričala su nam jučer djeca koja su vidjela incident. Dodaju i kako su vidjeli da muškarac na balkonu dira spolovilo.

- Naše prijatelje pozivali su u stan i govorili su različite prostote. Bacali su nam i cigarete kroz prozor - nastavljaju djeca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...