Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dvojica vandala i dijete bojom uništavali aute po Karlovcu

None Foto: Radio Mrežnica 2

Mladiće stare 21 i 22 godine policija je kazneno prijavila zbog oštećenja tuđe stvari. Dijete mlađe od 14 godina ne može kazneno odgovarati. Aute su pošpricali krajem siječnja u Karlovcu

Karlovačka policija uhvatila je počinitelje koji su krajem siječnja u Karlovcu bojom pošpricali dva automobila, fasadu zgrade, garažna vrata i izlog. Riječ je o mladićima starim 21 i 22 godine te djetetu mlađem od 14 godina. Kako dijete mlađe od 14 godina ne može kazneno odgovarati, za njega su Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu poslali opće posebno izvješće.

Prijavili su ih zbog oštećenja tuđe stvari, a doznajemo da je šteta koju su počinili oko 2000 kuna. Budući da je jedan od počinitelja dijete, iz policije nisu željeli davati nikakve druge detalje. 

Foto: Radio Mrežnica

Krajem siječnja iz karlovačke policije izvijestili su da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 27. do 28. siječnja bojom pošpricao dva automobila na Baniji i u Zvijezdi u vlasništvu 32-godišnjakinje i 35-godišnjaka.

Radio Mrežnica tad je pisao da jedan od automobila navodno pripada bivšoj gradskoj vijećnici HNS-ovki Marini Novaković Matanić.

 

Komentari (27)
  • Najbolji lijek i poduka za tu balavurdiju je da ih se dobro izlema sa remenom !

    16. 2. 2018,   13:09
  • Ne moze odgovarati ali roditelji bi mogli platiti stetu pa neka ga odgajaju i dalje

    16. 2. 2018,   12:54
  • Kakvo zadovoljstvo imaju uništavajući tuđu imovinu....ne kužim.

    16. 2. 2018,   12:52