Obavijesti

News

Komentari 30

Džepnim nožićem odrezao si prste na nozi kako bi se spasio

Džepnim nožićem odrezao si prste na nozi kako bi se spasio
2

Jon je prije dva tjedna krenuo u šumu kako bi prikupio drva za zimu. Prikolica traktora se otkačila i prignječila mu nogu, s koje je kasnije sam odrezao sve prste

VIDEO

Umirovljeni ribar iz SAD-a, Jon Hutt (61), odrezao si je nožne prste kako bi se spasio nakon što je zapeo sam u šumi u Coloradu. Ispričao je kako mu je noga zapela ispod prikolice traktora usred šume te nije imao puno izbora. Uzeo je džepni nožić kojim si je odrezao svih pet prstiju.

Nisam mogao do mobitela jer je ostao u traktoru, kaže Jon

- Boljelo je nevjerojatno. Rezao sam prste jedno vrijeme nakon čega sam morao stati kako bih se odmorio - ispričao je Jon. Dodaje kako se nakon toga ukrcao u traktor, nogu zavezao u majicu te je počeo voziti šumom kako bi pronašao nekoga tko će mu pomoći. 

Jon je u šumu otišao 19. kolovoza kako bi prikupio drva za ogrjev tijekom zime. Parkirao je traktor s prikolicom u šumi, a prikolica se u jednom trenutku otkačila i prignječila mu stopalo. Prste je počeo rezati nakon pola sata, dok je shvatio da ga nitko ne može čuti. Ističe kako nije mogao doći ni do mobitela, jer ga je ostavio u traktoru, javlja Daily Mail.

Obitelji je kazao kako ga neće biti samo nekoliko sati, ali nije znao koliko bi vremena trebalo proći prije nego ga krenu tražiti. 

- Nožem sam razrezao čizmu, a nakon što sam vidio u kakvom mi je stanju noga, počeo sam rezati prste - kaže Jon. Ističe kako je Hitnu pomoć pozvao čim je došao na područje u kojem ima telefonskog signala, a pronašli su ga na putu prema Denveru. Liječnici su ga iz bolnice pustili 22. kolovoza na kućni oporavak. 

Podsjetio ih na Aarona Ralstona

Dok je bio u bolnici, mnogi liječnici i pacijenti su Jonu ispričali kako ih njegov slučaj podsjeća na Aarona Ralstona, koji je zapeo između kamenja u kanjonu u Utahu, nakon čega je sam sebi amputirao ruku. Ralstonova priča je inače postala i glavna tema filma '127 sati' u kojem je glavnu ulogu imao James Franco.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa