Obavijesti

News

Komentari 31

E, pa nećeš proći! Nakon svađe zaštitarka je stala pred kamion

E, pa nećeš proći! Nakon svađe zaštitarka je stala pred kamion
4

Vozač je kamion šibenskih registarskih oznaka ostavio parkiran u splitskoj trajektnoj luci preko noći kako bi se besplatno parkirao. Ujutro je htio krenuti dalje, ali zaštitarka ga je vidjela i spriječila da ode

VIDEO

Neobična scena u nedjelju ujutro nešto iza 10 sati u splitskoj Trajektnoj luci: žena pokušava zaustaviti kamion tijelom, dok istovremeno zove policiju!

Podsjetila je situacija nešto starije čitatelje na onu s Tiananmena, no srećom posljedice nisu ni približno tako tragične.

Nevjerojatna snimka iz Splita: Žena je stala ispred kamiona
Nevjerojatna snimka iz Splita: Žena je stala ispred kamiona

Zaštitarka tvrtke Noky Security, zagrebačke firme koje je posljednje vrijeme zadužena za sigurnost objekata Lučke uprave Split (nakon što je taj posao držao Sokol Marić), uočila je lukavštinu vozača kamiona te nije namjeravala to pustiti “lišo”.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:06

Ostavio kamion parkiran preko noći

Kako su nam kazali očevici u splitskoj luci, vozač kamiona je ušao na Gat sv. Petra još sinoć te ga je ostavio “parkiranog” preko noći.

Jutros je htio otići dalje poslom.

Sve bi to bilo u redu, da nije u pitanju prostor na kojem je limitiran promet, Gat sv. Petra je namijenjen za red vozila koji se ukrcavaju na trajekte za Hvar ili Korčulu najčešće, kao i za opskrbu (ili taksije za putnike) privezanih katamarana koji drže linije prema većini dalmatinskih otoka.

Zbog toga na početku “mula” postoji rampa.

Izbila je svađa

Očigledno je vozač kamiona šibenskih registracija odlučio iskoristiti kraj sezone i manje gužve te ovako ubrzati “proceduru”.

Naša heroina međutim nije mogla proći preko toga, kažu očevici kako je odmah po dolasku izbila svađa, a vozač je ženu navodno izvrijeđao.

Potom je sjeo u kamion i unatoč činjenici da se hrabra zaštitarka naslonila na prednji dio teretnog vozila, odnosno postavila pred njega, mic po mic brzinom od par kilometara na sat odlučio je izgurati s puta.

Dosta joj je bilo uzbuđenja za nedjelju

No, u međuvremenu je stigla policijska patrola pa se sve smirilo. Epilog? Kako nam je potvrdila Ana Čepić, policijski službenici su intervenirali te, barem za sada, sve vode kao narušavanje javnog reda i mira, zbog čega će prekršajno prijaviti vozača kamiona.

U splitskoj policiji nisu imali informacije da je žena ozlijeđena, no u Trajektnoj luci smo u nedjelju ujutro doznali kako je ipak otišla na Hitnu pomoć, ne zbog tjelesnih ozljeda nego zbog stresa kojeg je doživjela.

Pokušali smo stupiti u kontakt s požrtvovnom ženom i zaštitarkom – zanimljivo, čak ni njeni nadređeni u Zagrebu nisu znali za ovaj incident.

No čini se da joj je za nedjelju bilo dosta uzbuđenja...
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca