Obavijesti

Promo sadržaj

Ecija Ivušić priznaje: „Ljubav je u Sesvetama“

Ecija Ivušić priznaje: „Ljubav je u Sesvetama“
4

Veliki Five Star Outlet svečano je otvoren danas u Sesvetama, a već prvog dana poslovanja privukao je više od dvije tisuće kupaca

Svečano otvaranje velikog Five Star Outleta u Sesvetama privuklo je danas više od 2000 kupaca, ali i brojna poznata lica, među kojima su se našle glumica Ecija Ojdanić, voditeljice Ecija Ivušić, Vanja Halilović, Ana Mišćević, Antonija Stupar Jurkin i Ana Alavanja, a dobrom raspoloženju koncertom je pridonio Sandi Cenov. 

Beauty segment ponude outleta toliko je oduševio voditeljicu Eciju Ivušić da je na otvaranju u šali istaknula kako je potpuno zaljubljena u proizvode koje je pronašla u ponudi. Zbog toga će, najavila je, puno češće navraćati do Sesveta. 

Velika sam ljubiteljica svih kozmetičkih proizvoda, pogotovo make upa pa ćete me ovdje viđati često. Volim se uređivati i lijepo odijevati, a šminka mi je oduvijek velika strast. S obzirom da je zbog posla kojim se bavim koristim svakodnevno, uvijek pazim da su proizvodi koje nanosim na lice visoke kvalitete. U šminkanju sam poprilično vješta jer sam mnogo naučila od profesionalnih vizažista s kojima često surađujem, a Five Star Outlet ću i njima rado preporučiti“, izjavila je Ivušić. 

Ponuda outleta svidjela se i voditeljici RTL-a Editi Miserić, koja je na otvaranju ujedno otkrila da se uskoro vraća na male ekrane. Oduševljena sam ponudom i cijenama. Budući da sam majka jednogodišnjeg dječaka, sva moja pažnja usmjerena je na dječju opremu, čega ovdje ima na pretek, tako da ću se sigurno vraćati“, izjavila je Miserić. 

Na posao se vraćam u lipnju, najvjerojatnije u Exkluziv. Jako se veselim povratku na male ekrane, samo se malo pribojavam razdvajanja od sina, jer se još nismo odvajali“, iskrena je bila voditeljica. 

Kako je pak istaknula glumica Ecija Ojdanić, prilikom kupovine od cijene joj je puno važnija kvaliteta proizvoda. „Ne volim kupovati stihijski jer onda kupim i ono što mi ne treba. Trudim se  isplanirati kupnju i zato mi ovakva mjesta, s toliko velikim izborom proizvoda, jako odgovaraju. Kada govorimo o outletima, prva asocijacija mi je, naravno, ušteda. Volim uštedjeti, zašto bismo plaćali više ako je proizvod u ponudi outleta dobar i kvalitetan“, rekla je Ojdanić. 

Podsjetimo, Five Star Outlet na čak 1200 četvornih metara prodajnog prostora u zgradi bivšeg Europatradea objedinio je ponudu vodećih svjetskih brendova u segmentu parfumerija, drogerija, proizvoda za kućanstvo i tehnike, a cijene cjelokupnog asortimana trajno su snižene od 30 do 50 posto.

U bogatom asortimanu nalaze se brojni vodeći svjetski brendovi poput, primjerice, Loreala, Nivee, Max Factora, Make Up Revolutiona ili pak  Rossmana, kvalitetnog i popularnog njemačkog brenda, koji se tako prvi put našao na policama neke hrvatske trgovine.

Outlet smo pokrenuli s namjerom da kupcima u Hrvatskoj ponudimo najkvalitetnije njemačke proizvode po najnižim mogućim cijenama. S obzirom na više od 2000 kupaca koji su nas danas posjetili, što znači da je interes ogroman, mislim da smo uspjeli pokazati u kolikoj mjeri hrvatskom tržištu nedostaje ovakva ponuda“, kazao je na otvaranju osnivač i vlasnik Five Star Outleta Franjo Šarić, dodajući da je u pitanju outlet u punom smislu te riječi te da kupci lako mogu prepoznati kvalitetu ponude. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince