Obavijesti

Promo sadržaj

Eelke Kleijn, Guy J i Chaim na Zagrebačkom Velesajmu

Eelke Kleijn, Guy J i Chaim na Zagrebačkom Velesajmu
3

U sklopu nove organizacije Frequent C u Kineski paviljon Zagrebačkog Velesajma dolazi iznimno cijenjeni trojac elektroničke glazbe Eelke Kleijn, Guy J i Chaim

Za svoje premijerno izdanje na Zagrebačkom Velesajmu, 18. svibnja, Frequent C predstavlja i u Zagreb dovodi iznimno cijenjeni svjetski DJ trojac: Eelke Kleijn, Guy J i Chaim, kojima support daju domaće snage Tramontan i Rudi.

Eelke Kleijn je jedan od najzanimljivijih i najtalentiranijih autora na elektroničkoj sceni, čiji radovi izlaze na uglednim etiketama kao što su Suara, Toolroom i Spinnin. Jedan je od rijetkih koji svoju glazbenu produkciju plasiraju i na filmsko platno, iza sebe ima dva albuma, a izdanje naziva “Celebrate Life” odabrano je kao BBC Radio 1’s ‘Essential New Tune.’ 

Guy J je jedan od najsofisticiranijih i najsenzualnijih DJ-eva današnje elektroničke scene u čijoj se eklektičnoj glazbi isprepliću elementi techna, housea, trancea i progressivea. Glazba koju radi najčešće je obilježena kao progressive, međutim, kako nam je sam Guy J otkrio, on više voli da je zove emotivni house. Počeo se baviti produkcijom kada je imao samo 14 godina, a danas je jedan od najvećih talenta na elektroničkoj sceni. Nakon mnoštvo uspiješnih izdanja, prije svega za Bedrock John Digweed-a, osnovao je svoju etiketu Lost & Found.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chaim je izraelski DJ čija glazba potiče slušatelje širom svijeta, a izdaje ju na nekim od najuglednijih etiketa - BPitch Control, Rumors, Supplement Facts, Saved Records, Cocoon.

Frequent C je nova organizacija na domaćoj sceni koja se sastoji od nekoliko DJ-a koji pomažu kreirati prihvatljiva rješenja za klijenta. Cilj organizacije je dočarati mlađim generacijama underground kao kulturu i način življenja, a onim starijim koji su upoznati s tim načinom života, da uživaju uz selektirane artiste techno house glazbe.

Glazbeni program biti će pripremljen i startati već od 22 sata, a goste će dočekati zvukovi housea u opuštajućem ambijentu Kineskog paviljona. Frequent C će predstaviti najbolje od međunarodne deep house, disco, deep i funk glazbe, raspoređene na pozornici više od 35 kvadratnih metara.

Ulaznice za Frequent C izdanje uz čak tri svjetska imena, dostupne su u sustavu Entrio kao i na njihovim prodajnim mjestima! Ostale informacije potražite na službenim web stranicama organizacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince