Obavijesti

News

Komentari 31

Mještani se prepali da je dijete: Ekshumirali ostatke mačke Lili

Mještani se prepali  da je dijete: Ekshumirali ostatke mačke Lili
5

Bednjani su nagađali da je u malom grobu dijete. Kad su doznali da je maca, tražili su da je premjeste. Vlasnik je ljubimca pokopao bez oznaka pa kasnije dodao križ

VIDEO

Uoči Dana mrtvih na starome mjesnom groblju u Bednji, na kojem ukopa nije bilo od 1996., mještani su ugledali uređen mali grobni humak s posvetom: “Mala Lili, 25. 4. 2013. - 29. 9. 2013.”.

Selom su počele kružiti priče kako je ondje pokopano dijete. Međutim, općinski načelnik Mirko Bistrović odmah se raspitao. Otkrili su kako je riječ o mačetu.

Šokirana sam! Pa kome bi takvo što palo na pamet, pokopati životinju uz ljude? Još su i križ stavili. Strašno, rekla je mještanka

- Dojavili smo komunalnom redaru i policiji te sam informirao Općinsko vijeće kako se ne bi širile bizarne priče po naselju. Prije dva tjedna smo ekshumirali ostatke uz nazočnost policije - rekao je Bistrović. 

Mače je pregazio automobil. Vlasnik je ljubimca odmah pokopao na groblju, ali bez ikakvih simbola. Naknadno, prije Dana mrtvih, postavio je križ u sjećanje na svog ljubimca. Tad su mještani primijetili grob. Mnoge je razljutilo kad su doznali da je riječ o životinjskim ostacima. Zasmetalo im je što su pokopani pored njihovih bližnjih. Ostatke Male Lili nakon ekshumacije su preselili. Više nikome neće smetati.

- Šokirana sam! Pa kome bi takvo što palo na pamet, pokopati životinju uz ljude? Još su i križ stavili. Strašno - rekla je mještanka. 


- Malo je bizarno, ali vjerujem da je riječ o djeci koja su pokopala ljubimca - smatra jedan Bednjanac.

Policija neće vlasnika prijavljivati.

- To je u nadležnosti komunalnog redarstva. Daljnje radnje ne obavljamo jer nije oskvrnjen ni jedan grob - rekli su iz varaždinske policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca