Obavijesti

Promo sadržaj

Ekskluzivno predstavljen novi Samsung sat

Ekskluzivno predstavljen  novi Samsung sat
2

Samsung sat koji još nije stigao na europsko tržište predstavlja novu revoluciju u fitnessu

Nova revolucija u fitnessu koju će Europa uskoro upoznati zove se Samsung Gear Sport, a nekoliko primjeraka ovog sata premijerno se nalaze samo u Polleo Sportu gdje je ovaj sportski novitet prvi put predstavljen u Arena Centru, u četvrtak 12.listopada.

Samsung stručnjak, Denijal Jakupović i glasnogovornik Polleo Sporta Zoran Pribičević uživo su putem Facebooka i Instagrama Polleo Sporta opisali i prikazali prednosti i značajke ovog pametnog sata te odgovorili na pitanja posjetitelja koji su se našli u poslovnici te 30 000 gledatelja koji su pratili prijenos uživo.

„Ovakav inovativan pristup promociji me oduševio. Iskreno, dosad nisam radio ovako nešto, ali takav oblik promocije bih nazvao pametnim potezom kao što je pametan i ovaj sat kojeg predstavljamo. Samsung Gear Sport bih preporučio svakome tko želi imati vlastiti fitness centar na svojoj ruci. K tome, zahvaljujući vrhunskoj izradi, zbilja izgleda fantastično.” – izjavio je Denijal Jakupović, Samsung stručnjak.


Polleo Sport kao regionalni lider konstantno stvara nove trendove u fitness zajednici što potvrđuje i odluka Samsunga da upravo ovom lideru da povjerenje da premijerno predstavi Samsung Gear Sport. Zoran Pribičević kao glasnogovornik Polleo Sporta objasnio je kako je došlo do ideje da se Gear Sport predstavi na nešto drugačiji način:
Kao što uvijek govorim kad me pitaju, u Polleu je uvijek bitna inovativnost. To potvrđuje i ovaj današnji prijenos predstavljanja uživo. Polleo Sport brine za cijelu zajednicu zato smo htjeli da i oni koji danas ne mogu doći u Arenu upoznaju ovaj fantastičan sat. Budući da imamo samo nekoliko primjeraka sata te ga mnogi ne mogu vidjeti, odlučili smo im ga što vjerodostojnije opisati i više približiti. Upravo zato smo pozvali stručnjaka kakav je Denijal te dali mogućnost svakome da pita što ga zanima.“

Prijenos uživo na društvenim mrežama pratilo je preko 30 000 ljudi koji su tom prilikom među prvima upoznali ovaj sat koji se sprema zavladati europskom sportskom zajednicom.
Samsung Gear Sport sat se do 27. listopada nalazi na velikom presale-u samo u Polleo Sportu. Uz kupnju sata na presale-u, dobiva se poklon bon od 350 kuna kojeg je moguće iskoristiti pri sljedećoj kupnji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X
PROMO

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X

Tvornica Pastor, najveći proizvođač vatrogasne opreme u ovom dijelu Europe, prošle je godine u velikom stilu objavila početak novog uzbudljivog poglavlja u svom poslovanju.
Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada