Obavijesti

News

Komentari 1

Eksplozija kod grčke televizije: Razbijeni prozori na 6. katova

Materijalna šteta je velika na gotovo svakom katu, najveća je na trećem i četvrtom, gdje su smješteni uredi zaposlenika, napominju iz grčke televizije SKAI. Nema ozlijeđenih

VIDEO

Eksplozivna naprava detonirala je u blizini zgrade grčke SKAI televizije u Ateni u ponedjeljak, razbivši pritom prozore na šest katova i prouzročivši veliku materijalnu štetu, ali na sreću nije bilo žrtava.

SKAI je jedna od najvećih grčkih televizija i dio medijske grupe koja uključuje radio postaju te suradnju s dnevnih novinama Kathimerini.

Policija je objavila kako se radi o eksplozivnoj napravi kućne izrade koja je eksplodirala u blizini zgrade SKAI TV noćas oko 02:35, nakon što su dvije medijske kuće primile pozive upozorenja. Na svojoj internetskoj stranici SKAI je objavio kako su uništeni prozori od prvog do šestog kata.

"Materijalna šteta je velika na gotovo svakom katu, najveća je na trećem i četvrtom, gdje su smješteni uredi zaposlenika", napominju sa SKAI-a. "Slika je otužna. Spušteni stropovi srušili su se na pod, a prozori su razbijeni na komadiće".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Manji napadi na institucije i tvrtke, policiju i političare nisu neuobičajeni u Grčkoj, koja ima dugu povijest političkog nasilja.

Grčka ministrica za civilnu zaštitu Olga Gerovassili rekla je za SKAI kako je ovo bio napad na demokraciju.

"Demokracija je, međutim, zaštićena i naravno nije ugrožena", rekla je Gerovassili.

Voditelji i novinari jutarnjeg programa SKAI TV-a emisiju su vodili ispred zgrade.

SKAI-jev novinar rekao je kako se procjenjuje da je naprava sadržavala pet kilograma eksplozivnih materijala te da je bila je postavljena u uskoj uličici u blizini zgrade televizije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag