Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić teško opečen po licu u eksploziji u limarskom servisu

None Foto: DVD Ludbreg 6

Benzin je počeo kapati iz spremnika auta na odjeću mladića i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para. Mladić je dobio opekline po licu i tijelu

U Svetom Petru je u srijedu došlo do eksplozije u autolimarskoj radionici. Očevidom je utvrđeno da su vlasnik (21) obrta i mladić (18), skidali rezervoar goriva automobila postavljenog iznad betonske jame za pregled vozila.

Mladić je bio u unutrašnjosti jame i skidao je gumena crijeva dovoda goriva te odvijao vijke s nosača spremnika.

Foto: DVD Ludbreg

Benzin je počeo kapati iz spremnika na njegovu odjeću i rasvjetno tijelo postavljeno na zidu jame, što je izazvalo eksploziju i požar benzinskih para. Mladić je dobio opekline po licu i tijelu. Požar se proširio na automobil koji je izgorio te na unutrašnjost radione u kojoj je izgorio sav inventar s alatom i rezervnim dijelovima.

Foto: DVD Ludbreg

Hitna je mladića odvezla u bolnicu u Koprivnici. Teško je ozlijeđen. Dok je pomagao mladiću i izvlačio ga iz jame, opekline podlaktice je zadobio muškarac (45) koji je sam tražio liječničku pomoć u bolnici u Varaždinu.

Požar su ugasili vatrogasci DVD-ova Ludbreg i Mali Bukovec, a materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna, izvijestila je PU varaždinska.

Komentari (20)
  • Brz oporavak,,,,,,,ostali su ovdje da se pate,nisu otisli u obecanu zemlju Njemacku

    21. 2. 2019,   10:29
  • Hvala Bogu da ste živi je jedna dobra vijest, a druga je što sam pročitao da si sa 21u godinu vlasnik obrta! Bravo.

    21. 2. 2019,   10:24
  • uf 18 godina tek.. Brz oporavak mladicu !

    21. 2. 2019,   09:53