Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Eksplozije kod Bjelovara: Netko stavio bombe na klip kukuruza

None Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Netko je, dakle, općeopasnom radnjom ili sredstvom izazvao opasnost za život i imovinu 66-godišnjeg vlasnika, priopćili su iz policije. U tijeku je istraživanje i utvrđivanje okolnosti

Nekoliko ručnih bombi eksplodiralo je u polju kukuruza kada je na njih, tijekom žetve, naletio kombajn u ponedjeljak na zemljištu između Starih Pavljana i Prespe kod Bjelovara, javlja Večernji list. 

Pravo je čudo da vozač kombajna nije ozlijeđen, ali nakon iznenadnih eksplozija bio je u priličnom šoku. Po svemu sudeći, netko je ručne bombe namjerno zakvačio za klipove kukuruza, a policija intenzivno traga za počiniteljem.

- Eksplozivne naprave detonirale su kad ih je zahvatio kombajn prilikom žetve usjeva, čime je izazvao eksplozije. Netko je, dakle, općeopasnom radnjom ili sredstvom izazvao opasnost za život i imovinu 66-godišnjeg vlasnika. U tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti - priopćili su iz policije. 

Foto: Ilustracija 

Komentari (20)
  • Vozač kombajna treba policiji nabrojati do 5 osoba kojima se žestoko zamjerio u posljednjih desetak godina. Počinitelj je među njima.

    15. 10. 2019,   12:57
  • Koj j**** ku***?! Sad još i to?! Pa ova Hr više nije sigurna za živjet....

    15. 10. 2019,   12:21
  • Kad bi Novu Bolnicu u Blatu pretvorili u umobolnicu i da strpaju tamo sve takve osobe mislim da bi ih bila puna

    15. 10. 2019,   12:59