Obavijesti

News

Komentari 30

'El Chapo silovao tinejdžerice, zvao ih je svojim vitaminima'

'El Chapo silovao tinejdžerice, zvao ih je svojim vitaminima'
1

Joaquin Guzman, jedan od najvećih narko bossova u povijesti, drogirao je i silovao djevojčice od kojih su najmlađe imale samo 13 godina, otkrili su spisi s njegovog suđenja u SAD-u.

VIDEO

Prošle godine Meksiko je SAD-u izručio Joaquina Guzmana, 61-godišnjeg suosnivača Sinaloa kartela koji je kroz proteklih 25 godina u SAD prokrijumčario oko 155 tona kokaina. Njegovo suđenje jedno je od najvećih te vrste u povijesti, a uslijedilo je nakon što su ga meksičke vlasti godinama bezuspješno gonile. 

Iako je dvaput završio u meksičkim zatvorima najveće sigurnosti, oba je puta pobjegao. Posebno spektakularan bio je njegov posljednji bijeg kada su pripadnici njegovog kartela sagradili tunel do njegove ćelije. U krajnje bizarnom raspletu događaja, njegovom je konačnom uhićenju 'kumovao' i hollywoodski glumac Sean Penn koji je s njim radio intervju za magazin Rolling Stone. 

Pred američkim sudom 'propjevali' su brojni El Chapovi suradnici, pa čak i njegov vlastiti sin koji je u petosatnom svjedočenju detaljno opisao funkcioniranje kartela i sve što je desetljećima radio njegov otac. 

Osim krijumčarenja droge, milijunskih mita i naručenih ubojstava, El Chapo na duši ima i zločine silovanja djevojčica. Tako je barem pred američkim sudom svjedočio kolumbijski krijumčar droge i bivši El Chapov suradnik Alex Cifuentes, piše američki Sky. 

On je naime priznao da je prema naredbama Guzmana u pića maloljetnih djevojčica, od kojih su neke imale tek 13 godina, stavljao 'praškastu supstancu'.

Drogirane djevojčice Guzman je potom silovao u jednom od svojih skrovišta. 

- Guzman je najmlađe djevojčice nazivao svojim 'vitaminima' jer je vjerovao da mu spolni odnosi s najmlađim djevojčicama daju život, posvjedočio je Cifuentes i priznao da je i on imao seksualne odnose s maloljetnicama, ali s onima koje nisu bile drogirane. 

U javnost su tako isplivale i ove stravične informacije o životu zloglasnog El Chapa, a ono što je sigurno je i da nisu posljednje. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.