Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Elektra je isključila struju Đapiću jer nije platio račun

None Foto: K. Petrić

Struje u njegovu stanu na zagrebačkom Jarunu nije bilo cijeli petak. Isti dan je platio dug. HSP je u subotu predstavio strategiju za lokalne izbore

Zaboravio sam platiti račun za jedan mjesec pa su mi isključili struju, kaže Anto Đapić. Struje u njegovu stanu u zagrebačkoj četvrti Jarun nije bilo cijeli petak. Đapić kaže kako je isti dan platio dug HEP-u i struju je opet imao u subotu.
Hrvatska stranka prava je na sjednici Glavnog stana u subotu dogovorila da će se preferirati samostalan izlazak na lokalne izbore, no i utvrdila kriterije za moguće koalicije.
- Strategija HSP-a za izlazak na izbore potiče i podupire samostalan izlazak na izbore, no svjesni smo da smo nakon prošlih lokalnih izbora imali dosta koalicija, pa su jednoglasno usvojeni i "tvrdi kriteriji" o tome kada će se omogućiti nekoj županijskoj, gradskoj ili općinskoj organizaciji da može sklapati koalicije - rekao je predsjednik HSP-a Anto Đapić.

Komentari (22)
  • je pa sta? kad obican narod ne plati isto mu iskljuce stuju, nije on nis poseban jer se zove dapic..

    7. 2. 2009,   15:43
  • lažeš đapiću ko pas.nemoguće da za jedan mjesec odma isključe.nisi ti njih platio malo više pa si zato osto u mraku lopino jedna lopovska.

    7. 2. 2009,   15:46
  • joj što lažeš da je elekta precvikala struju za neplaćeni jedan misec hahaha

    7. 2. 2009,   15:43