Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Elementarna sam nepogoda, i pomest ću ih sve pred sobom"

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Mi smo njima doista elementarna nepogoda, za sve ono podobno, a nesposobno, izjavila je predsjednica HSP AS u sklopu predizborne kampanje u Otočcu

Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević u sklopu predizborne kampanje posjetila je Otočac gdje je provela vrijeme s građanima i preporučila im da izađu na lokalne izbore.

- Izlazak na izbore, garancija im je poštenja i rada - rekla je Tomašić.

Tijekom govora osvrnula se i na riječi premijera Milanovića.

- A što se tiče poruke protukandidatima mogu reći da je premijer Milanović bio u pravu kad je mene nazvao elementarnom nepogodom. Skupa s našim partnerima pomest ćemo ih sve pred sobom. Mi smo njima doista elementarna nepogoda, za sve ono podobno, a nesposobno - rekla je Tomašić, a piše tportal.

HDZ-ov župan Milan Jurković je uvjeren kako će 19. svibnja ponovno slaviti. 

- Zadovoljstvo mi je što je gospođa Ruža Tomašić danas u Otočcu, mi smo kolacijski partneri, pobjednici idućih lokalnih izbora i to je već sada sigurno. HSP AS je prepoznatljiv po Ruži Tomašić i zahvaljujem što je došla danas da podrži kandidaturu Marija Barkovića za gradonačelnika, Hrvoja Ostovića za zamjenika, Ivanu Tomaš za dožupanicu - rekao je Jurković.

Komentari (183)
  • Svi su oni isti, koalirala je sa lopovskom HDZ strankom, samo da dođe do položaja i vlasti. Ne vjerujem ni lijevima ni desnima. Oni se samo bore za svoje guzice i to je to.

    9. 5. 2013,   14:14
  • Ruzo, zao mi je, ne vjerujem ni tebi

    9. 5. 2013,   14:17
  • Žena rođena u BiH, odrasla i školovana u Kanadi, nama određuje tko je ovdje gost, i za to smo ju još nagradili s 50-tak tisuća kn mjesečne plaće. Reko bi MPT: E moj narode :)

    9. 5. 2013,   14:34