Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Enesu Feliću su policajci vratili računalo i CD-ove

None Foto: Andreja Thomas

Policija je Enesu Feliću vratila njegove stvari. Sumnjiči ga da je imao veze s objavom Registra branitelja. On pak tvrdi da su njegove stvari čiste

Enes Felić je u utorak iz PU karlovačke preuzeo svoje stvari koje su mu oduzeli prošli tjedan. Podsjetimo, policija sumnjiči Felića da je imao veze s objavom Registra branitelja. U utorak su mu vratili računalo, laptop, CD-e, DVD-e i USB stickove.
- Moje stvari su čiste kako sam i tvrdio od prvoga dana - rekao je Felić nakon izlaska iz PU karlovačke. Njegov odvjetnik Zvonko Žaja dodao je kako Felićevo računalo u Uredu obrane nije imalo lozinki pa ga je mogao koristiti bilo tko.
- Osim toga, na tim se kompjutorima može pronaći sve kao i na onima u uredima za obranu u Dugoj Resi i Ogulinu - rekao je Žaja. Dijana Matković, sadašnja zaposlenica MORH-a u Zagrebu iz PU karlovačke, također je preuzela svoje stvari koje su bile na pregledu u upravi. Nakratko se susrela i s Enesom Felićem kojemu je svojevremeno bila i šefica. Po službene stvari Ureda za obranu Karlovac došla je načelnica Iva Trgovčić koja je preuzela stvari iz Ureda u kojem je radio Enes Felić, a stvari su vraćene i Martinu Bariću, pročelniku Centra 112.

Komentari (2)
  • Jel se konačno riješio žbirića?

    20. 4. 2010,   14:40
  • cekamo neku pikanteriju sa njegovog kompa :D

    20. 4. 2010,   14:40