Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Erdogan će otvoriti tursko veleposlanstvo 
u Jeruzalemu

None Foto: COSTAS BALTAS

Recep Tayyip Erdogan nastavlja kritizirati odluku Sjedinjenih Američkih Država da priznaju Jeruzalem kao glavni grad Izraela čemu se protive Palestinci

’Turska će otvoriti veleposlanstvo u Istočnom Jeruzalemu’, rekao je u nedjelju predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan. Prije nekoliko dana Organizacija islamske suradnje (OIC) pozvala je države da priznaju Istočni Jeruzalem kao glavni grad Palestine. Erdogan nastavlja kritizirati odluku Sjedinjenjih Američkih Država da priznaju Jeruzalem kao glavni grad Izraela čemu se protive Palestinci.      

Komentari (10)
  • I Sta..

    17. 12. 2017,   22:54
  • Jude, nemaju mjere, zatiru Palestinski narod, gore nego što su "zatirali njih", u Drugom svjetskom ratu. Jude su glavni destabilizirajući faktor svjetskog mira.

    18. 12. 2017,   08:48
  • Očito je došlo vrijeme da se svijet ponivni dijeli. Svi bi sve, a ti nikada bilo nije. Ništa od ine priče da su i mali jednakopravni. Tu najviše puši EU koja će platiti danak razjedinjenosti zemljica i ne može parirati SAD, Kini, Rusiji, Koreji, i dijelu arapskog svijeta kojig je Erdogan upravo željan predvoditi. Turska radi zaokret. Idu k radikalizmu i naći će dosta istomišljenika i saveznika. Samo bahati EU parlamentarci i još gora Engleska mogu trošiti vrijeme uludo.

    18. 12. 2017,   11:46