Obavijesti

News

Komentari 15

Erotika, sadizam, maske: Elitni sex klub gdje uživaju i zvijezde

Erotika, sadizam, maske: Elitni sex klub gdje uživaju i zvijezde
2

Članovi u klubu raspoređeni su po razinama i ovisno u kojem su imaju određen djelokrug. Na najvišoj razini nalazi se 11 muškaraca i samo jedna žena koji su svi dijelom 'krvne zakletve'

VIDEO

Nova provokativna dokumentarna serija, koja se trenutno emitira na Showtimeu, nudi ekskluzivan pogled iza scena elitnog seks kluba na Beverly Hillsu.

Osmerodijelna serija naslovljena Naked SNCTM, koja je doživjela premijeru sredinom kolovoza, prati podvige direktora kluba Damona Lawnera dok on i njegov tim sastavljen od raznih izvođača, event managera i bogataša priređuje tematske tulume koji su spoj erotike, sadizma, mazohizma i maskiranja.

Biti članom kluba ne može svatko, a članstvo se plaća između 12.000 i 75.000 dolara.

Ne sudjeluje, ali voli gledati

Lawner koji je rastavljen i ima dvoje djece osnovao je klub prije dvije godine. Dokumentarna serija prati njegovo usklađivanje dvaju života, života šefa cirkuskog erotskog kluba i 'normalnog' života. On i njegovi zaposlenici ne sudjeluju u seksualnim aktivnostima kluba, no sudeći prema članku objavljenom u New York Timesu, šef Lawner voli gledati.

Na najvećoj razini članovi pristupaju zakletvi

Članovi u klubu raspoređeni su po razinama i ovisno u kojem su imaju određen djelokrug. Na najvišoj razini nalazi se 11 muškaraca i samo jedna žena koji su svi dijelom 'krvne zakletve'. Imaju pristup privatnim sobama, dobiju posebnu srebrnu ogrlicu te savjete od stručnjaka za seks.

S druge strane, postoje niže razine koje imaju priliku sudjelovati na partijima. Klub jednom mjesečno ima 'crna kravata' party, party 'privatne večere' i slično. Više puta mjesečno imaju partije u bazenima, a tada je često dress code opcionalan.

Lawner kaže kako članovi često dolaze 'kako bi istražili više' ili kako bi 'naučili pružiti veće zadovoljstvo'. Muškarci za tulum plaćaju 1850 dolara, ili 1500 ako dolaze sa ženom. Žene ne moraju platiti, ali su obvezne pristati na fotografiranje cijelog tijela.

Svi moraju nositi maske

Privatnost je ipak zajamčena. Mobiteli su u klubu zabranjeni, a svi su članovi na ulazu obvezni nositi maske. Dress code su smokinzi za muškarce i negližei za žene.

Unatoč fokusu kluba na erotici, Lawner tvrdi da seks nikada nije bio u prvom planu.

- SNCTM je mjesto gdje se ljudi 'bude', istražuju, gdje shvaćaju da seks ne treba skrivati. Možemo ga otvoreno slaviti i to je u redu - kazao je vlasnik.

 

@ellenvonunwerth 🌹

A post shared by Damon Lawner (@damonlawner) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'
SVE JE SPREMNO

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu