Obavijesti

News

Komentari 128

Esih: Budite muško, raspišite izbore i pripremite si padobran

Esih: Budite muško, raspišite izbore i pripremite si padobran
1

Koliko nas još mislite držati taocima vaše romanse s SDSS-om i kada mislite prebrojati potpise za referendum, upitala je Esih.  Premijer je čestitaozastupnici što je nakon dvije godine postavila prvo pitanje

VIDEO

Pitanje premijeru uputila je i Bruna Esih (Neovisni za Hrvatsku), a posebno je pozdravom "Hvaljen Isus i Marija" pozdravila ministra Lovru Kuščevića. Ustvrdila je kako su dvije godine prošle u koalicijskom i vladajućem bućkurišu gdje je osnovna značajka bila prijevara birača. Podsjetila je da su prikupljeni potpisi za referendume, koji još nisu prebrojani te ustvrdila da po njegovom naputku od ugroze referenduma, resorni ministar pokušava zaštiti HDZ-ovog partnera Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića.  

- Koliko nas još mislite držati taocima vaše romanse s SDSS-om i kada mislite prebrojati potpise za referendum - upitala je Esih. 
Premijer Plenković čestitao je zastupnici što je nakon dvije godine postavila prvo zastupničko pitanje. 
- Od vaša tri skromna i gotovo lijena nastupa, sada ste prvi put postavili pitanje premijeru. I dobro je da građani znaju kad će vas birati da nećete napraviti ništa, ništa - kazao je Plenković. 
Podsjetio je i Esih da je mandat dobila na listi HDZ-a.
- Mojom greškom, jer su vas hvalili. Ja vas tada nisam znao, a da sam vas znao ne bi bili na listi - rekao je.
Osvrnuo se i na referendumske inicijative navodeći kako Vlada radi po zakonu, koji očito nije najbolji i pun je praznina. 
- Izbrojat će se i provjeriti svaki potpis, a vrijedi će i od onih koji možda ne budu živi, a potpisali su. Ono što vi pokazujete je zapanjujuća podrivačka poruka nepovjerenja u institucije. Zašto to radite? Zašto mislite da bi povjerenstva ili Vlada išli za tim da napravi bilo što drugo od onoga što zakon kaže - ustvrdio je premijer.  
Esih mu je odgovorila kako je ne zanima što misli o njezinom i radu stranke koju vodi. Uvjerena je da će uskoro Boga moliti da oh nema. 
- Ako mislite da je ovo smjer koji će vas odvesti prema novom mandatu, samo izvolite, raspišite izbore. Ja vam bacam rukavicu. 
Budite muško, a ja ću biti žensko. Molim vas malo poniznosti. I u HDZ-u niste centar svijeta i tu ste samo u prolazu. Znamo da je bilo vaših prethodnika kojima su čuvali leđa, a poslije su bila puna noževa. Pripremite si padobran! - odgovorila mu je Esih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti