Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Esih odgovorila Plenkiju: "Ako sam ja Goebbels, on je Marx!"

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Da se ni on ni ja ne bismo vraćali u prošlost pa da on mene ne bi uspoređivao s Goebbelsom, a ja njega s Marxom, vratimo se u sadašnje doba i okrenimo budućnosti gdje mu je uzor Angela Merkel, rekla je

Nakon jučerašnjeg sukoba u Saboru kada je premijer Andrej Plenković poručio Bruni Esih da bi bila "dobra ministrica narodnog prosvjetiteljstva i propagande u nekim drugim vremenima u nekim drugim zemljama", aludirajući pritom na Goebbelsa, Esih mu nije ostala dužna. 

- Jako se uzrujao - komentirala je Esih za Dnevnik.hr i dodala da je okupljao medije kako bi točno rekao ono što je htio da ga se pita. 

Zagreb: Plenković se obratio medijima nakon sjednice u središnjici HDZ-a PREMIJER NAKON SABORA: Usporedio Esih s Goebbelsom: 'Bila bi ministrica propagande'

- Podsjetila bih na njegov maturalni rad o sredstvima masovnih komunikacija što znači da je upoznat s nekim drugim načinima komuniciranjima s masama, a uzori su mu bili Marx i Kardelj koje je opširno citirao - rekla je Esih. 

Poručila je da se ne želi vraćati u prošlost. 

- Da se ni on ni ja ne bismo vraćali u prošlost pa da on mene ne bi uspoređivao s Goebbelsom, a ja njega s Marxom, vratimo se u sadašnje doba i okrenimo budućnosti gdje mu je uzor Angela Merkel pa neka se ponosi time - zaključila je Esih. 

Komentari (99)
  • dok oni izvode igrokaz za javost....Nabavljaju nove aute..mobitele...skupa "žderu" i čekaju svoje bogom dane mirovine a mi narode spugajmo njihove laži !!

    15. 11. 2018,   10:47
  • Nisam veliki "ljubitelj" Esih i Hasa, ali u ovom slučaju su potpuno u pravu, a gospodin premijer je toliko bahat - da bahatiji ne može biti, i smatram da će ga to (ako se ne promijeni, a neće..) - koštati poprilično glasova na slijedećim izborima, Ali, vjerovatno će se on vratiti u Bruxelles kod svojih prijatelja Junckera i kompanije...

    15. 11. 2018,   10:47
  • Sve unisteno , popljackano i raseljeno a u saboru se nadhebavaju ! Ma tko ovo dopusta i sta je sa vama narode Hrvatske ? Sto vam toliko malo BUDUCNOST znaci i vrednuje da se nista ne pokrece i zaustavi ovo sto ce ovom nesposobnoscu politicara placati vasa djeca !!

    15. 11. 2018,   10:53