Obavijesti

Promo sadržaj

Euromoney Zabu proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj

Euromoney Zabu proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj
1

UniCredit je osvojio ukupno pet nagrada za izvrsnost. Zagrebačka banka je proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj, a UniCredit je osvojio ukupno pet prestižnih nagrada koje dodjeljuje vodeći međunarodni poslovni časopis Euromoney

UniCreditu su dodijeljene sljedeće nagrade: 

  • Najbolja banka u Hrvatskoj
  • Najbolja banka u Italiji
  • Najbolja banka u Srbiji
  • Najbolja banka za upravljanje imovinom u SIE
  • Najbolja banka za transakcijske usluge u SIE 

 Jean Pierre Mustier, glavni izvršni direktor UniCredita, komentirao je: “Kao jednostavna pan-europska poslovna banka, ovih pet nagrada primamo kao jedan tim. Želim zahvaliti svim našim zaposlenicima na marljivom radu i trudu koji ulažu kako bismo pružili kvalitetnu podršku svojim klijentima diljem Europe – ovo je priznanje njihova zasluga."

Euromoneyeve nagrade za izvrsnost dodjeljuju se poslovnim i investicijskim bankama koje pružaju vodeće proizvode i usluge na tržištu te se brzo prilagođavaju promjenjivim tržišnim i regulatornim uvjetima. Dobitnici nagrada moraju biti uzori u pogledu vođenja poslovanja i zadovoljavanja potreba klijenata. 

Euromoneyeve nagrade za izvrsnost (Euromoney Awards for Excellence) utemeljene su 1982. godine kao prve nagrade te vrste u globalnoj bankarskoj industriji. 

Ponosni smo da je Euromoney ponovo prepoznao Zagrebačku banku kao najbolju banku u Hrvatskoj. Zahvalni smo svim našim zaposlenicima koji su doprinijeli tom uspjehu. Zahvaljujući njihovoj predanosti i angažmanu u 2018. smo ostvarili sve naše strateške ciljeve. Usredotočeni smo na transformaciju poslovanja banke, uvođenje novih tehnologija i pružanje optimalnih rješenja za naše klijente. Za njih, kao i za naše zaposlenike, nastavljamo stvarati poticajno okruženje, doprinoseći ekonomskom i društvenom napretku“, poručili su Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave i Claudio Cesario, General Manager i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke nakon što su u srijedu u Londonu preuzeli nagradu. 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini