Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Euromoney Zabu proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj

None Foto: Zagrebačka banka

UniCredit je osvojio ukupno pet nagrada za izvrsnost. Zagrebačka banka je proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj, a UniCredit je osvojio ukupno pet prestižnih nagrada koje dodjeljuje vodeći međunarodni poslovni časopis Euromoney

UniCreditu su dodijeljene sljedeće nagrade: 

  • Najbolja banka u Hrvatskoj
  • Najbolja banka u Italiji
  • Najbolja banka u Srbiji
  • Najbolja banka za upravljanje imovinom u SIE
  • Najbolja banka za transakcijske usluge u SIE 

 Jean Pierre Mustier, glavni izvršni direktor UniCredita, komentirao je: “Kao jednostavna pan-europska poslovna banka, ovih pet nagrada primamo kao jedan tim. Želim zahvaliti svim našim zaposlenicima na marljivom radu i trudu koji ulažu kako bismo pružili kvalitetnu podršku svojim klijentima diljem Europe – ovo je priznanje njihova zasluga."

Euromoneyeve nagrade za izvrsnost dodjeljuju se poslovnim i investicijskim bankama koje pružaju vodeće proizvode i usluge na tržištu te se brzo prilagođavaju promjenjivim tržišnim i regulatornim uvjetima. Dobitnici nagrada moraju biti uzori u pogledu vođenja poslovanja i zadovoljavanja potreba klijenata. 

Euromoneyeve nagrade za izvrsnost (Euromoney Awards for Excellence) utemeljene su 1982. godine kao prve nagrade te vrste u globalnoj bankarskoj industriji. 

Ponosni smo da je Euromoney ponovo prepoznao Zagrebačku banku kao najbolju banku u Hrvatskoj. Zahvalni smo svim našim zaposlenicima koji su doprinijeli tom uspjehu. Zahvaljujući njihovoj predanosti i angažmanu u 2018. smo ostvarili sve naše strateške ciljeve. Usredotočeni smo na transformaciju poslovanja banke, uvođenje novih tehnologija i pružanje optimalnih rješenja za naše klijente. Za njih, kao i za naše zaposlenike, nastavljamo stvarati poticajno okruženje, doprinoseći ekonomskom i društvenom napretku“, poručili su Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave i Claudio Cesario, General Manager i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke nakon što su u srijedu u Londonu preuzeli nagradu. 


 

Tema: Promo sadržaj