Obavijesti

News

Komentari 47

Evo koga je sve novi američki predsjednik vrijeđao i pljuvao..

Evo koga je sve novi američki predsjednik vrijeđao i pljuvao..
1

Za vrijeme predsjedničke kampanje milijarder Donald Trump malo koga je štedio u svojim izjavama. Brutalno je vrijeđao mnoge, ali takvo njegovo ponašanje nije od jučer..

VIDEO

Godinama je građevinski mogul i milijarder  a sada predsjednik SAD-a Donald Trump svoje neprijatelje i one koji su ga se usudili kritizirati bez imalo zadrške vrijeđao i "pljuvao". Nikad nije mario za kritike a uvijek bi otvoreno i rekao ono što misli. Njegove izjave uvijek su bile bez filtra i politički nekorektne.

Svađa sa slavnom komičarkom

Poznata američka komičarka  Rosie O'Donnell prije deset godina obrušila se na njega nazivajući ga svodnikom koji sa svojim natjecanjem "Miss USA" ponižava žene.Istina, Rosie je prva započela tu raspravu, ali Donald kao da je jedva dočekao. Odmah ju je počastio cijelim nizom epiteta, uglavnom vezanih uz njenu tjelesnu masu, propalu komičarsku karijeru i seksualnu orijentaciju. Još i danas često je zna spominjati i vrijeđati.

Donald i Rosie

Donald je prije godinu dana ušao u sukob i sa britanskim komičarom Russelom Brandom. Na Twitteru je napisao da ne shvaća što ljudi vide u njemu jer je on jedan veliki gubitnik. 
- Katy Perry je valjda bila pijana kada se udala za Russella Branda. Mislim da Russell ima spržen mozak, izgleda loše, kao bezvezna šala i izgubljeni glupan - pisao je Trump, ali mu je Brand i odgovorio.

Katy Perry

- Donalde, jesi ti pijan kad pišeš ovakve gluposti? Sigurno si napušen od te pjene koju stavljaš na tu ćelavu glavu - napisao je komičar. 

Izvrijeđao i glumicu Kim Novak

Iste godine je nakon dodjele Oskara na Twitteru poručio vremešnoj hollywoodskoj glumici Kim Novak, najpoznatijoj po ulogama u Hitchcockovim filmovima, da bi trebala tužiti svog plastičnog kirurga jer izgleda očajno. To je zatim pokrenulo lavinu komentara na izgled 82- godišnje glumice a nju je to jako pogodilo.

Kim Novak

Donald Trump je, očito uvidjevši da ju je veoma povrijedio, na svom Twitteru napisao kako ju je oduvijek cijenio.

'Meksikanci su silovatelji i kriminalci'

Najprije je uvrijedio Meksikance izjavivši da su  imigranti iz Meksika mahom kriminalci, dileri i silovatelji

- Sagradit ću golemi zid na našoj južnoj granici i natjerat ću Meksikance da plate gradnju. Nitko ne gradi bolje od mene, a radim to jeftino. Meksikanci donose samo drogu, kriminal i silovatelje . Zapamtite ove riječi -  izjavio je Trump u govoru koji je dio njegove kampanje za američkog predsjednika.

Donald Trump

Zatim je krenuo vrijeđati žene koje je u više navrata nazvao "debelim svinjama", a često izjavljuje da su "neuredne i lijene".  Potom je seksističkom izjavom izazvao skandal jer je aludirao na menstruaciju vodeće voditeljice tv-kanala Fox News Magyn Kelly jer ga je, kaže, nepravedno tretirala. 
- Moglo se vidjeti da joj krv izlazi na oči pa i drugdje - kazao je tada.

Ni papu Franju nije poštedio

I nije se tad kontroverzni bogataš zaustavio. Uspio je još jednom izazvati zgražanje javnosti kad se u intervjuu za CNN prije godinu dana  obrušio na papu Franju. Na pitanje kako bi reagirao kada bi mu papa Franjo govorio o korumpiranoj prirodi kapitalizma, Trump je odgovorio:

- Mislim da bih ga morao malo prestrašiti. Rekao bih mu 'Islamska država vas želi ubiti'. Znate li da ISIL želi preuzeti Vatikan, to ste čuli? Znate da je njihov san ući u Italiju - kazao je Trump.

Deset dana kasnije izvrijeđao je svoju republikansku protukandidatkinju Carly Fiorinu

Carly Fiorina

- Pogledajte joj lice! Tko bi za to glasao. Možete li to zamisliti,da predsjednik ima ovakvo lice - blebnuo je Trump kazavši da zna da ne bi trebao govoriti takve stvari. Nakon par dana se ispričao riječima da nije tako mislio, ali malo tko mu je povjerovao.

I eto, nikad kraja suludim izjavama njujorškog milijardera a sada novog lidera SAD-a. Hoće li sada kad je postao prvi čovjek Amerike prestati "nizati bisere"? Mnogi sumnjaju da će kultivirati i upristojiti..

Top 5 Trumpovih "baljezgarija"

- Meksikanci su dileri, kriminalci i silovatelji

- Žene su "debele svinje", neuredne i lijene

- Pogledajte joj lice, tko bi za nju glasao!?

- Koga vraga mi brinemo o ISIL-u?! Neka ih Rusi riješe!

- Rekao bih papi Franji da ga Islamska država želi ubiti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji