Obavijesti

News

Komentari 62

Evo koje će tvrtke ove godine radnicima podijeliti uskrsnice

Evo koje će tvrtke ove  godine radnicima podijeliti uskrsnice
1

Do Uskrsa su ostala još samo dva i pol tjedna. Unatoč očajnoj financijskoj situaciji 3000 radnika HAC-a i HAC ONC-a dobit će 500 kn na plaći, a još 400 na ENC uređajima

VIDEO

Do Uskrsa su ostala dva i pol tjedna, a neki će i ove godine dobiti uskrsnice. 

Kako javlja RTL, 3000 radnika HAC-a i HAC ONC-a unatoč očajnoj financijskoj situaciji na autocestama - dobit će uskrsnice. Dobili su 500 kuna na plaći, a još 400 na ENC uređajima.

Najčešća uskrsnica je 400 kuna, i to u bonovima

U ARZ, pak, u trenutku kad  novim kreditima otplaćuju stare kredite, radnici će dobiti 400 kuna u bonovima. Uz HAC, HAC ONC i ARZ, bonovi od 400 kuna podijelit će su i u HEP-u i Lutriji. A 200 kuna neto dobit će 5000 radnika HŽ Infrastrukture. 

Još gotovo 2000 radnika HŽ Putničkog prijevoza nada se da će to isto isposlovati sindikati na sastanku s Upravom! Što bi ih stajalo gotovo 400 tisuća kuna, dok ista tvrtka na godinu prima pola milijarde kuna pomoći od države, javlja RTL.

U Pošti ne dijele uskrsnice, već prigodne nagrade u iznosu od 500 kuna, a u Hrvatskim cestama tek trebaju vidjeti hoće li, kao i ranije, dati po 400 kuna u bonovima.  Upravo toliko, 400 kuna u bonovima, dobit će više od 10.000 radnika zagrebačkog Holdinga, kao i zaposleni u gradskoj upravi.

Umirovljenicima od 100 do 300 kuna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio i uskrsnice za siromašne umirovljenike - 100 kuna.

Više od Zagreba, od 200 do 300 kuna siromašnima daje Osijek, Zadar 200, Karlovac, Brod, Gorica i Varaždin daju bonove i poklon pakete. Split i Rijeka - ništa.

Ništa neće dobiti ni djelatnici javnih i državnih službi. U privatnom je sektoru šaroliko. Sretni će biti djelatnici Agrokora, po 400 kuna u bonovima dobit će, primjerice, i zaposlenici Erste banke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.