Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Evo tko je autor fotomontaže: Bandić će mu uručiti Medalju?

None Foto: 24SATA

Autor duhovite fotomontaže koja je na društvenim mrežama izazvala oduševljenje građana, nasmijala je čak i gradonačelnika Bandića koji je najavio da će autor postati dobitnik Medalje Grada Zagreba

Tko je god to napravio dovitljiv je, i ako znate tko je, javite, dat ću mu Medalju Grada. Treba ponekad prihvatiti "zeku" na račun gradonačelnika. To je sastavni dio utakmice - izjavio je Bandić u subotu navečer.

Foto: Facebook/RNK Sladorana

Uspjeli smo pronaći kreatora ove dosjetljive fotomontaže. Naime, to je Leon Žilavi (21), poznati hrvatski YouTuber s Joomboos kanala. Samo za 24sata progovorio je o ideji za fotomontažu, rekacijama gradonačelnika i kome će posvetiti Medalju.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je autor poznate fotomontaže Bandićeve rupe na Slavonskoj

Kako zaključuje Leon, njegova je fotomontaža dokaz da je u životu sve moguće, pa čak i dobiti Medalju Grada Zagreba za glupost.

 

Kada je odlučio spremiti podvalu vlastitoj djevojci, ovaj Slavonac sigurno nije ni sanjao da bi njegova dobronamjerna šala mogla završiti zaista krajnje dramatično.

PRISJETITE SE VIDEA:

 

 

Komentari (42)
  • šta serete da je on autor, cuj poznati youtuber a nitko ziv nije cuo za njega al ga reklamirate samo zato jer radi za onaj vas takozvani "joomboos" kanal i sad kao on autor lol ne brukajte se više s tim joomboosom

    12. 4. 2016,   12:22
  • Poznat mi je ovaj lik, pokušava biti kao onaj mađioničar Dynamo. Jel on zaposlenik 24 sata?

    12. 4. 2016,   12:23
  • smiješni ste

    12. 4. 2016,   12:02