Obavijesti

News

Fantasy Land pool party - Još samo jedan dan do otvaranja

Fantasy Land pool party - Još samo jedan dan do otvaranja
9

Za Fantasy Land event sad već znaju svi. U zadnje vrijeme mnogo smo pisali o ovom eventu, a organizatori javljaju kako vas čeka ludo otvaranje ljeta

VRIJEME U SUBOTU

BEZ KIŠE! Ekipa, party je festivalskog tipa i održava se 100% | Samo mantra sa slike i odbrojavanje | Još samo jedan dan do početka ljeta i događaja koji ćete pamtiti zauvijek | PS: Ne šljivimo prognozu, bit će sunčano, znamo zašto smo odabrali upravo taj datum.

ORGANIZIRAN PRIJEVOZ IZ ZG

Sve o prijevozu pročitajte ovdje: http://bit.ly/flppprijevoz | I pogledajte galeriju slika od prošle godine, nabrijte se i energiju ispucajte na Fantasy Land

NOVI VAL  DOGAĐANJA U HRVATSKOJ

Fantasy Land je postao popularan upravo zbog ALL YOU CAN DRINK principa gdje za ulaznicu 200kn ili 250kn uživaš na bazenima, piješ u neograničenim količinama i sve to uz LINE UP od čak 8 najpopularnijih DJ-a i izvođača:  i sve to uz LINE UP od čak 8 najpopularnijih DJ-a i izvođača: Kosta Radman, Matroda, Golddiggers, Jurki, DJ eM Bee, DJ DEY (Slovenija) i dBA, a voditelj programa je Gidra iz grupe Connect."  

Napetost i vrućina su u zraku, vrijeme je obećavajuće dobro, a mladi krcati adrenalinom i željom za dobrom zabavom jedva da mogu dočekati 20.06.2015. Svakako posjetite službeni Facebook Fantasy Land-a OVDJE i uključite se u dnevno nabrijavanje, a imate li sreće, možete osvojiti i FREE KARTU. Načuli smo i kako ekipa iz organizacije ima i nekoliko dobrih ponuda za one koji slave rođendan, djevojačku, momačku ili sličan važan događaj. Javite im se direktno putem e-maila: info@fantasy-land.com.hr  | Ali požurite, ostalo je samo jedan dan do najluđeg party-ja u godini.

SLIKE, USPOMENE I LJETNE PRIČE

Znate za onu staru: „Nemojte da vam drugi pričaju kako je bilo“ | Fantasy Land je doživljaj koji morate iskusiti, zabava i lijepe uspomene su zagarantirani, a cool ekipa i prijateljstva ili nešto koja ćete tamo sklopiti ostaju zauvijek. Pogledajte samo galeriju slika od prošle godine.

Pišite u kalendare 20.06.2015., Samobor i Fantasy Land POOL PARTY #4 | Kliknite OVDJE i odmah potvrdite svoj dolazak na EVENT i započnite fenomenalno vruće ljeto puno ljetnih uspomena i priča.

VIDIMO SE!

SLUŽBENI FACEBOOK: www.facebook.com/fantasyland.hr
SLUŽBENI INSTAGRAM: https://instagram.com/fantasylandhr 
SLUŽBENI EVENT: www.facebook.com/events/1398309067155341 
SLUŽBENI WEB: www.fantasy-land.com.hr  

KUPI ULAZNICU PUTEM ENTRIO SUSTAVA

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.