Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fatalna djevojka mu pred očima ukrala auto i novac

None Foto: Jurica Galoić

Kad su se rastajali, Danijela mu je rekla da je zaboravila jaknu u automobilu. On joj je dao ključ da ode po jaknu. Zaključala se i pobjegla

Nevjerojatno je da mi je ta žena uspjela ukrasti automobil pred očima, samo pola metra od mene, rekao je Leopold Jozić (23). Zagrepčanin je nasjeo na prevaru u srijedu u Otočcu na sajmu. Prodavao je robu. Tad mu je prišla djevojka, koja se predstavila kao Danijela.
- Rekla mi je da prodaje auto, Fiat Bravu za 1200 eura. Razmislio sam i pogledao auto. Odlučio sam ga kupiti. Dao sam joj novac, a ona meni ključeve i prometnu dozvolu - objašnjava Leopold. Nakon kupnje otišli su u obližnji kafić, gdje ga je ona htjela počastiti kavom. Kad su se rastajali, Danijela mu je rekla da je zaboravila jaknu u automobilu. On joj je dao ključ da ode po jaknu.
- Sjela je u auto i počela tražiti stvari. Odjednom je zatvorila vrata i zaključala se. Počeo sam lupati po vratima i prozorima, ali bezuspješno. Pobjegla je i s autom i s novcima - rekao je Jozić. Kaže da je od Otočana saznao da djevojci nije prvi put da tako vara.

Komentari (6)
  • how stupid do you have to be? bravo majstore ;)

    30. 9. 2007,   23:48
  • Ma nije on kriv ;) osle 2 place iako ko svercer izgleda :) ali jako bistro, ode na kavu sa zenom koju nezna i onda joj jos da kljuceve od SVOG auta !!! Kao da odes u grad i das nekom kljuceve od auta;) jesi bistar !!! A na greskama se uci !!! ako nauci!!! mogo je rec da mora zurit !

    1. 10. 2007,   02:30
  • svaka njoj čast! kad je vidila da je blesav iskoristila šansu i uzela svoje

    1. 10. 2007,   07:26