Obavijesti

News

Komentari 109

Fatalna Dragana: Dva Britanca s njom su tulumarila do smrti?

Fatalna Dragana: Dva Britanca s njom su tulumarila do smrti?
1

Državljanka Srbije (45) živi na Malti gdje je često u baru blizu stana 'pecala' starije muškarce koji su joj plaćali pića, cigarete i kondome, a kasnije bi ih vodila u svoj stan

VIDEO

Policija na Malti uhitila je Draganu Mihaljković (45) jer su dvojica starijih Britanaca umrla u njezinom stanu, a sumnja se da su 'tulumarili' do smrti. Naime, Neville Ayers (78) umro je prošlog tjedna, a obdukcija je pokazala da se ugušio, no nije isključena mogućnost da je smrt bila prirodna. Pored njegovog tijela pronašli su i 10.000 funti u gotovini.

U istom stanu u veljači preminio je David Grant (68), a policija je i tada zaključila da nije bilo sumnjivih okolnosti.

Kako piše The Sun, detektivi su isključili mogućnost da se radi o kriminalnom djelu te je puštena uz jamčevinu. Uhićena je navodno s muškarcima tulumarila u obližnjem baru gdje su se opijali, a zabavu bi nastavljali u njezinom stanu. Policija zato vjeruje kako su muškarci tulumarili s njom dok nisu umrli od iscrpljenosti. 

 

Dragana je u obližnjem baru stalno vrebala na starije muškarce i mamila ih da joj kupuju pića, cigarete i kondome, kažu svjedoci. 

- Izgleda da se 'palila' na njih. Neki su izgledali toliko krhko da sam mislio da će dobiti infarkt. Možda su tako i željeli umrijeti - rekao je jedan lokalac, prenosi The Sun. 

Partnerica preminulog Ayersa Jasmine kaže da joj se Neville javio dan prije nego je umro i rekao da je zakasnio na avion. To je bilo na njegov 78. rođendan, koji je očito odlučio proslaviti u društvu fatalne Dragane. 

Mihaljković pak tvrdi da nije znala da je Ayers u vezi i da je mislila da mu je Jasmine sestra.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"