Obavijesti

News

Komentari 1

Fatalnu Sašku su u BIH osudili zbog tučnjave: 'Šakom u glavu udarila je ženu ispred kafića'

Fatalnu Sašku su u BIH osudili zbog tučnjave: 'Šakom u glavu udarila je ženu ispred kafića'
5

Osim Saške na istoj optužnici našao se i Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu su na teret stavljena kaznena djela oduzimanje tuđe stvari i teška tjelesna ozljeda...

VIDEO

Saška Kovačević (29) iz Modriče zvana "Fatalna Saška", poznata po iznudi novca od katoličkog svećenika zbog seks afere, osuđena je u Osnovnom sudu u Derventi na 1500 KM (766 eura) novčane kazne jer je u tuči ispred kafića "Dors" u Bosanskom Brodu (BiH) povrijedila jednu ženu, navodi Avaz.ba. 

Srpski mediji tvrde: Policija je uhitila Sergeja Trifunovića
Srpski mediji tvrde: Policija je uhitila Sergeja Trifunovića

Prema potvrdi sa suda ona se prije izricanja presude nagodila s Okružnim tužiteljstvom u Doboju i priznala je krivicu.

- Tužiteljstvo se suglasilo da se optuženoj za učinjeno kazneno djelo, tjelesna ozljeda, izrekne kazna od 1.500 KM - rekli su u Osnovnom sudu u Derventi. Osim Saške na istoj optužnici našao se i Saša Cvijanović koji se sada preziva Mičić. Njemu su na teret stavljena kaznena djela oduzimanje tuđe stvari i teška tjelesna ozljeda. U Osnovnom sudu u Derventi su rekli da se protiv njega još uvijek vodi postupak.

Dvojac Kovačević i Cvijanović optuženi su za tučnjavu ispred lokala "Dors" u kojoj je Cvijanović metalnom šipkom nanio teške tjelesne ozlijede G. Zečeviću koji je te večeri bio u društvu supruge D. Zečević, a koja je također tada napadnuta. Sa supružnicima Zečević bili su njihovi prijatelji Siniša R. i Ljubinka R. iz Bosanskog Broda.

Kako je izvijestila policija bračni par Zečević je u trenutku napada stajao ispred lokala s poznanicima kada se zaustavio automobil Peugeot.

Iako se nisu poznavali, ubrzo dolazi do naguravanja između Zečevića i njegovog poznanika s jedne i Cvijanovića s druge strane. Fatalna Saška zatim je šakom u glavu udarila Ljubinku R. koja je pokušala smiriti situaciju. Cvijanović je nakon naguravanja izvadio metalnu šipku i razbio vjetrobransko staklo na Zečevićevom automobilu.

Podsjetimo, Saška Kovačević se u ožujku 2018. u svojstvu svjedoka našla pred sucem Osnovnog suda u Doboju. Tada je za 24 sata izjavila:

'Željela sam se sresti sa svećenikom, pitala bih ga da li je još uvijek zaljubljen u mene. Ja sam se pred kraj prošle godine nagodila s tužiteljstvom i presuđeno mi je godinu zatvora zbog ucjene i neovlaštenog foto snimanja, to ću svoje odslužiti, a svi drugi neka odgovaraju za ono što su učinili, no, voljela bih se naći oči u oči sa svećenikom jer ga imam dosta toga za pitati.'

Podsjetimo, afera koja je potresla Katoličku crkvu u BiH otkrivena je u kolovozu 2017. u okviru akcije “Steroid”. Svećenik se obratio istražnim organima te su Sašku i njezina dečka uhitili nakon što im je dao 15.000 KM u označenim novčanicama. Zbog ucjene su optuženi i njezin dečko Aleksandar Vasiljević iz Doboja te Milo Joksimović iz Modriče. Vasiljevića optužuju i zbog lažnog predstavljanja, jer se više puta svećeniku predstavio kao inspektor SIPA-e. Joksimović je optužen zbog neovlaštenog snimanja, kao i zbog krađe dva sata, boce alkoholnog pića te 50 KM iz župnog ureda.

Fatalna Saška osuđena je na godinu zatvora zbog ucjene fratra I.K. iz Dervente od koga je zajedno s bivšim dečkom Aleksandrom Vasiljevićem i i M. J. pokušala izvući 250 tisuća KM, prijeteći mu da će ukoliko ne dobije novac objaviti video - snimak njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom. V. Za to djelo ju je Osnovni sud u Doboju osudio na sedam mjeseci zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...