Obavijesti

Promo sadržaj

Ferratum bank produljio popust od 30% na bankovnu naknadu!

Ferratum bank produljio popust od 30% na bankovnu naknadu!
2

Iako banke i krediti ne kotiraju visoko na ljestvici najdražih riječi, iz Ferratum bank javljaju kako je upravo riječ Mikrokredit bila jedna od popularnijih u posljednje vrijeme

Stoga je Ferratum bank produljio popust od 30% na bankovnu naknadu na Mikrokredite, jer su korisnici tako tražili. Evo o čemu pričamo.

Što je Mikrokredit iz Ferratum bank?

Riječ je o jednostavnom i učinkovitom formatu brzih online pozajmica s rokom otplate do 30 dana, uz koji imate i 30% popusta na bankovnu naknadu! Odobrenje prijave dobit ćete već u roku od 15 minuta, a za prijavu su vam potrebni samo pristup internetu (putem mobitela ili osobnog računala) i osobna iskaznica.

Iz Ferratuma kažu kako korisnici brze mikro pozajmice najčešće uzimaju kako bi u određenom trenutku mogli podmiriti neke goruće troškove ili iskoristiti kratkotrajnu dobru priliku za kupovinu. Međutim Ferratum Bank nudi i Plus kredite s otplatom na više mjesečnih rata (5 rata za nove korisnike, a do 12 rata za postojeće korisnike) te iznosa od 2.000 do 16.000 kuna (6.000 kn za nove korisnike). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako do Ferratum bank kredita?

Prijava za kredit traje svega nekoliko minuta. Potrebno je ispuniti jednostavan online obrazac na linku Ferratumbank.hr i to tako da:

  • odaberete iznos kredita i rok otplate
  • unesete osnovne osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt podaci, broj računa za isplatu)
  • dostavite fotografije osobne iskaznice i kartice tekućeg računa ILI odaberete postupak osobne identifikacije i procjene kreditne sposobnosti putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor, što može višestruko ubrzati postupak odobrenja i isplate kredita

Već nekoliko trenutaka nakon prijave dobit ćete SMS obavijest da se prijava obrađuje te da je potrebno dostaviti navedenu dokumentaciju. Nakon dostave dokumentacije, na email adresu vam stiže Ugovor o kreditu, koji je potrebno  vlastoručno potpisati i vratiti banci mailom. U istom emailu dobit ćete i Jamstveni obrazac, koji je potreban za ugovaranje jamstva koje je obvezno uz svaki kredit. 

Nakon primitka potpisanog Ugovora o kreditu i potvrde jamstva, Ferratum Bank odmah isplaćuje kredit na vaš tekući račun. 

Informirajte se prije uzimanja kredita!

Radno vrijeme Ferratum bank korisničke podrške je pon-pet 07-19h i sub 09-14h. A sve informacije o Ferratum bank kreditima možete dobiti putem:

S Ferratumom je doista sve tako jednostavno. 

Ne treba se bojati kredita. Krediti i pozajmice su sredstva koja vam omogućuju doći do određenog cilja: opremiti stan, kupiti automobil, otplatiti dug ili nešto drugo. A ako vam je iskrsnuo određeni problem, novac vam treba hitno ili tek do sljedeće plaće – uredu je potražiti pomoć u obliku kredita ili pozajmice. 

Istražite Ferratum bank, nemate ništa za izgubiti, a potencijalno si možete pojednostavniti kompleksne trenutke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince