Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Filmska potjera u Zagrebu: Za kradljivcem su trčali po Ilici...

None Foto: čitatelj 24sata 2

Trčao je nasred ceste i u jednom se trenu spotaknuo i pao. Shvatila sam da se tu ne radi o krađi torbe, već je lopov ukrao nekoliko ogrlica iz obližnje zlatarne, ispričala je čitateljica

Šetala sam ulicom i čula sam galamu. Pogledala sam iza sebe i vidjela čovjeka koji je srušio biciklisticu. Držao je nešto crno pod rukom. Mislila sam da joj je ukrao torbu, rekla nam je čitateljica koja je oko 17 sati snimila u zagrebačkoj Ilici drskog kradljivca.

Dodaje da je prošao pored nje te da je trčao u smjeru prometne policije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Trčao je nasred ceste i u jednom se trenu spotaknuo i pao. Shvatila sam da se tu ne radi o krađi torbe, već je ukrao nekoliko ogrlica iz obližnje zlatarne.  Kad je pao, pridigao se i nastavio trčati. Ogrlice su se rasule po podu. Kradljivac je trčao u smjeru prometne policije, kroz dah je ispričala svjedokinja.

Foto: čitatelji 24sata

Neslužbeno doznajemo kako su se ogrlice koje su se rasule po cesti polomile, a navodno ih je bilo oko 15-ak. 

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam kako su zaprimili dojavu o događaju, te da kradljivca još nisu ulovili. Više detalja i kolika je šteta znat će se nakon obavljenog očevida.

Vlasnik zlatarne rekao je da je lopov ukrao ploču na kojoj su bili zlatni lančići i počeo trčati. Nakit mu je ispadao po putu te je uspio pobjeći s ostatkom. 

Komentari (68)
  • Izgleda da ono malo kriminalaca koji su bili sposobni su otišli za irsku

    23. 4. 2019,   20:20
  • Gospodo novinari, znadete li višto znači pojam "filmska potjera"?

    23. 4. 2019,   20:35
  • Koja je razlika između sitnog lopova i LOPOVČINE? Ovom sitnom lopovu, tresu se ruke, ispada mu plijen, u smrtnom je strahu jer zna da će ga sigurno uloviti i ekspresno ga osuditi na najmanje 5 godina robije. Lopovčina ukrade milijarde , smije nam se u brk, sudi mu se godinama , umire mirno , a svoje lopovsko blago ostavlja nasljednicima .

    23. 4. 2019,   21:08