Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Finale Lige prvaka na PlanetSportu u HD-u

None Foto:

Vjerojatno najneizvjesnija i najuzbudljivija sezona nogometne Lige prvaka u zadnjih desetak godina je iza nas. Teško da postoji netko tko je mogao predvidjeti da će Ajax igrati u polufinalu

Vjerojatno najneizvjesnija i najuzbudljivija sezona nogometne Lige prvaka u zadnjih desetak godina je iza nas. Teško da postoji netko tko je mogao predvidjeti da će Ajax igrati u polufinalu ili da će gol u zadnjoj sekundi utakmice odvesti Tottenham u njihovo prvo finale, a kamoli da će Liverpool s 4:0 pobijediti Barcelonu i izbacite je iz natjecanja. 

Ova nezaboravna sezona bila je prva sezona Lige prvaka koja se emitirala na PlanetSport kanalima unutar A1 TV platforme i koja je na hrvatskom TV tržištu uvela nove standarde u praćenju najvećih sportskih događaja.

PlanetSport je prvi na tržištu uveo AR tehnologiju (tehnologija proširene stvarnosti) kako bi gledateljima omogućio najbolji mogući doživljaj praćenja vrhunskih nogometnih predstava. Uz to, u emisijama na PlanetSportu gledatelji su mogli vidjeti analitička rješenja koja kombiniraju realističnu 3D tehnologiju i najnapredniju virtualnu TV grafiku. Možda najveća i najhrabrija inovacija bila je postavljanje Joška Jeličića, najozbiljnijeg i najpopularnijeg hrvatskog nogometnog analitičara, kao glavnog voditelja studijskih emisija. Uz njegovog stalnog sukomentatora, Stipu Pletikosu, u studiju PlanetSporta gostovali su Zlatko Dalić, Mario Stanić, Nenad Bjelica, Igor Bišćan i mnogi drugi. 

Ostala je još posljednja i najvažnija utakmica – veliko finale u Madridu između Tottenhama i Liverpoola. A1 ga poklanja svim svojim korisnicima te će se kompletan program vezan za finale emitirati na PlanetSportPromo kanalu (nalazi se na broju 202) unutar Osnovnog paketa. Vrhunski doživljaj pojačat će HD kvaliteta slike, posebna studijska emisija koja počinje u 20 sati i u kojoj će gostovati bivši hrvatski izbornik i jedan od najcjenjenijih hrvatskih trenera u svijetu – Slaven Bilić. U subotu, od 20 sati na PlanetSport Promo kanalu – ne  propustite doznati tko će osvojiti naslov najbolje momčadi Europe.

 

Tema: Promo sadržaj