Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Food and wine pairing" u ReUnion restoranu

None Foto: Canopy restoran 6

U suradnji s tvrtkom Vinart, restoran ReUnion organizira gastronomski i enološki događaj sezone u hotelu Canopy by Hilton Zagreb

Chef kuhinje Marinko Topalović priprema šest slijedova vrhunske hrane uparene s najboljim hrvatskim vinima po izboru Saše Špiranca, a sve to očekuje Vas ovog petka, 1. ožujka od 20 sati. Osim u odličnoj hrani, uživat ćete i u vrhunskim vinima vinarija Fakin iz Motovuna i Šember s Plešivice.

Food&Vine Pairing @Fakin @Šember

  • Kamenica s kavijarom    
  • Pjenušac Šember Rose    
  • Škamp na musu foie gras i lješnjaka, čips crnog kruha    
  • Fakin La Prima Malvazija 2017    
  • Rižoto s paškim sirom i bademima    
  • Šember Amfora Riesling 2013    
  • Confit pačjeg batka u vučenom tijestu, krema dimljenog celera    
  • Šember Crni Pinot 2017    
  • Sporo  pečena  juneća  rebra, raviol s kremom od vrganja, grill kukuruz    
  • Fakin Il Primo Teran 2016    
  • Tri verzije tamne čokolade, pjenica Grand Marniera
     

Foto: Canopy restoran

Restoran ReUnion je na zagrebačkoj gastro sceni prepoznatljiv po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela pripremljenih od svježih namirnica s Dolca. Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučamo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja.

Foto: Canopy restoran

Za informacije i rezervacije: 
Restoran ReUnion
Ulica kneza Branimira 29 Zagreb
Canopy by Hilton Zagreb
tel. 01 4559 518
fdsupervisor@canopyzagreb.com

Tema: Promo sadržaj