Obavijesti

Promo sadržaj

Fort Apache Event House otvara vrata za sve mladence

Fort Apache Event House otvara vrata za sve mladence
11

Budući mladenci ne smiju zaboraviti da odabir mjesta gdje će se održati svadba zauvijek ostaje urezan u njihov brak, to je mjesto iz kojega će krenuti u zajednički život

Budući mladenci ne smiju zaboraviti da odabir mjesta gdje će se održati svadba zauvijek ostaje urezan u njihov brak, to je mjesto iz kojega će krenuti u zajednički život. Zbog toga i želje da svoju ljubav proslave na najljepši način važno je planirati svaki detalj, a sve kreće od odabira mjesta proslave vjenčanja. 

Planirate li svoje vjenčanje, važno je učiniti prvi korak. U ovom mjesecu u kojem se slavi ljubav Fort Apache Event House odlučio je otvoriti svoja vrata, i u nedjelju, 25. veljače, budućim mladencima pokazati da se snovi pretvaraju u stvarnost. 

Na “Danu otvorenih vrata” od 10 do 22 sata možete provjeriti veličinu prostora, kvalitetu hrane i pića, plesni podij te važne “detalje” poput veličine parkinga. Fort Apache Event House se smjestio u Svetoj Nedelji, na zapadnim krilima Zagreba, a ističe se po ambijentalnoj posebnosti. Na ovom „Danu otvorenih vrata“ predstavit će se i niz njihovih partnera, a moći ćete uživati i u odličnom programu te gastronomskim delicijama koje će samo za ovu prigodu pripremiti Catering Lobaris. Uzvanici će moći i zaplesati jer će se mladencima predstaviti dva kvalitetna glazbena sastava - Grupa Motiv te Panorama band.

Baš zbog toga što je sve važno u danu kada se muškarac I žena zavjetuju na vječnu ljubav rezervirajte svoj datum i mjesto na vrijeme. 

Više informacija potražite na web stranici www.fort-apache.com ili na službenoj Facebook stranici jednog od najatraktivnijih prostora za vjenčanja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura