Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fotomontaža: Gradonačelnik je baš uvijek na pravome mjestu

Gradonačelnik Milan Bandić jučer je uručio medalje Grada Zagreba. Jedan od dobitnika je Leon Žilavi, autor popularne fotomontaže fontane u rupi na Slavonskoj aveniji u Zagrebu

U Palači Dverce na Gornjem gradu u Zagrebu gradonačelnik Milan Bandić jučer je uručio medalje Grada Zagreba. Jedan od dobitnika je Leon Žilavi, autor popularne fotomontaže fontane.

POGLEDAJTE VIDEO: Leon Žilavi dobio medalju Grada Zagreba od Bandića

Žilavi je fotomontažu napravio u travnju ove godine, a ona je u vrlo kratkom roku izazvala oduševljenje građana i postala popularna u čitavom gradu.

Autor šaljive fotomontaže rekao je kako je njome htio prikazati da je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uvijek u pravo vrijeme prisutan na svakom važnome mjestu.

Medalja Grada Zagreba dodjeljuje se građanima i drugim osobama koje rade na području Grada Zagreba, udrugama, društvima i pravnim osobama za postignute iznimne uspjehe u radu.

Komentari (9)
  • Miki bar ima smisla za salu pa je nagradio ovog lika.

    3. 10. 2016,   19:43
  • Obični neradnik koji živi od jeftinih spački...

    3. 10. 2016,   20:55
  • i ovaj sa lustracijom odlazi , dokada čekat narode hrvatski da nam crveni kolo vode ................evo sada je prilika da sa ovom vladom nestanu zauvik , većina ministara iz kukunama koalicije u zatvore zbog neviđenog kriminala kojega prikriva dorh ....

    3. 10. 2016,   16:50