Obavijesti

Promo sadržaj

Franck - najbolje ljetno društvo na ATP Croatia Openu Umag

Franck - najbolje ljetno društvo na ATP Croatia Openu Umag
8

Franck, kao ponosni pokrovitelj pravog druženja svojom je ledenom, ljetnom inačicom Franck Cappuccina i cold-brew Franck čajeva i ove godine osvježava posjetitelje ATP Croatia Opena u Umagu

Posebno je omiljen Franck Cappucino Nougat Cream pripremljen s hladnim mlijekom i kockicama leda, najnoviji u širokoj paleti bogatih okusa.

Franckov Corner na ATP-u već je tradicionalno jedan od najposjećenijih na turniru, u sklopu kojeg su bile organizirane radionice na kojima su Franckovi baristi posjetiteljima predstavili kako i sami kod kuće mogu pripremiti savršeno ljetno osvježenje.

Hladni Coco Paradise s Franck Cappuccinom Kokos i bijela čokolada, Nougat Sensation s novim Nougat Cream Cappuccinom i mnogi drugi napitci pripremljeni s raznovrsnim okusima Franck palete cappuccina samo su neki od ukusnih ljetnih delicija. 

Oni željni laganijih varijanti imali su priliku kušati i mnoge okuse Franckovih čajeva pripremljenih na cold-brew način koji pružaju prirodnu, osvježavajuću, zdravu alternativu, posebice pogodnu nakon vježbanja. Hladni čajevi imaju osvježavajući okus, osobito ako im se doda svježe voće, a jedna od popularnijih kombinacija je Ledeni Voćni+Moćni s agrumima.  

Sastojke koji su potrebni te način pripreme idealnog ljetnog napitka možete pronaći na web stranici u Franck receptima ili na službenom Youtube kanalu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline