Obavijesti

Promo sadržaj

Franka će zapjevati s Bebekom na turneji 'Ono nešto naše 2018.'

Franka će zapjevati s Bebekom na turneji 'Ono nešto naše 2018.'
6

Bliži nam se Dan žena i veliki koncert Željka Bebeka u Ciboni. Zagrebački koncert prva je stanica kojim se otvara dugoočekivana Bebekova turneja, a njegov datum 8. ožujka nije slučajno odabran

Bliži nam se Dan žena i veliki koncert Željka Bebeka u Ciboni. Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača s ovih prostora s više od 40 godina uspješne glazbene karijere te velikom vojskom obožavatelja svih generacija spreman je za regionalnu koncertnu turneju  ‘Ono nešto naše 2018.’ 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:55

Zagrebački koncert prva je stanica kojim se otvara dugoočekivana Bebekova turneja, a njegov datum 8. ožujka nije slučajno odabran. Željko je i sam izrazio želju da za njega važan dan u karijeri upravo bude na dan kojim se iskazuje poštovanje svim ženama. Publika će po prvi puta uživo imati prilike čuti jednu od najljepših pjesama posvećenih ženi - ‘Ako voliš ovu ženu’ koju je Željko snimio u duetu s Oliverom Dragojevićem, a koja mu je ovih dana donijela i nekoliko nominaciju za prestižnu diskografsku nagradu Porin i to u kategorijama: Pjesma godine, Najbolja vokalna suradnja i Najbolji video broj. Ni aktualni album ‘Ono nešto naše’ nije ostao neprimijećen od strane strukovnog glasačkog tijela pa će se tako 23.03. u Splitu u finalnoj večeri dodjele Porin boriti u kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe. 

Bebek je zajedno sa svojim producentom i autorom Branimirom Mihaljevićem pripremio posebno selektiran koncertni repertoar na kojem će se uz pjesme s aktualnog albuma naći i pjesme starijeg datuma predstavljajući na taj način svoj respektabilni glazbeni opus. Na listi će se naći i naslovi Bijelog dugmeta, a za ovu prigodu izvesti će još jedan zimzeleni hit ‘Jabuke i vino’ kojeg je prije 35 godina snimio s grupom Zana:

‘Na ovoj turneji izvest ću i neke pjesme koje godinama nisam pjevao. Među njima je i velika hit pjesma ‘Jabuke i vino’. Kako je ta pjesma duet, nisam je imao prilike pjevati na klupskim nastupima, ali su zato ova tri koncerta u Zagrebu, Osijeku i Splitu idealna prilika. Pozvao sam da mi se na toj pjesmi pridruži mlada Franka Batelić koju jako poštujem i iznimno cijenim te joj predviđam svijetlu budućnost. Bit će to zanimljiv spoj koji će pjesmu predstaviti u jednom potpuno novom ruhu.’ izjavio je Željko. 

Franka Batelić koja je ovih dana okupirana pripremama za nastup na Eurosongu oduševljena je pozivom legende komentirajući samu suradnju:

‘Iznimna mi je čast biti dio koncertne turneje Željka Bebeka. Veselim se stati na pozornicu i zapjevati sa Žejkom. Bit će to dobra zabava!’

Nakon Zagreba, koncertni se spektakl jednog od trenutno najtraženijih pjevaća domaće glazbene scene nastavlja 16.03. u Osijeku u Gradskom vrtu, te 24.03. u Splitu na Gripama. 

ULAZNICE:
Zagreb
Ticketshop.hr (https://goo.gl/XvgAjm), Dirty old shop, Dallas Records, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka i prodajna mjesta Ticketshopa (www.ticketshop.hr/hr/pos-list/).

Osijek
Ticketshop.hr (https://goo.gl/XvgAjm), Dancing Bear Osijek, TISAkmedia Osijek II i TISAKmedia Osijek Portanova te prodajna mjesta Ticketshopa.

Split
Ticketshop.hr (https://goo.gl/ZhpaCC), Croatia Records u Splitu. CroFanShop CC1, Dancing Bearu, TISAKmedia Split i prodajna Ticketshopa.

Ekskluzivno za sve kupce na Petrolovim benzinskim stanicama dostupna je ograničena količina ulaznica za sve koncerte turneje ‘Ono nešto naše 2018.’ s popustom od 10% na redovne cijene. Ulaznice po ovim promotivnim cijenama možete kupiti isključivo na Petrol prodajnim mjestima koja su u sustavu Eventima.

Više o koncertima pratite na službenim FB eventima:
Zagreb, Cibona, 8.3. https://www.facebook.com/events/134467863990302/
Osijek, Gradski vrt, 16.3. https://www.facebook.com/events/152547938827481/
Split, Gripe, 24.3. https://www.facebook.com/events/522306118120153/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta