Obavijesti

News

Komentari 40

Friščić: I dalje ćemo se boriti protiv gay brakova u Hrvatskoj

Friščić: I dalje ćemo se boriti protiv gay brakova u Hrvatskoj
5

Na skupu u Koprivničkom Ivancu Damir Bajs i šef HSS-a svojim su simpatizerima rekli kako su oni spriječili HDZ da proda Podravku. Na tapeti je bio i Čačić i SDP

VIDEO

HSS je spriječio HDZ da proda Podravku. Tjednima su me zvali i ispitivali kad će do prodaje doći te tvrdili da je to neminovno, ali nisam pristao na takav scenarij, otkrio je na predizbornom skupu HSS-a u selu Koprivnički Ivanec pored Koprivnice pristašama te stranke njezin potpredsjednik i ministar turizma Damir Bajs.

Podravcima je poručio da glasuju za koga god žele, no ako žele promjene i napredak Hrvatske onda je HSS jedina pravilna odluka.

- Ako ćete glas dati, primjerice, pravašima to će biti isto kao da ste glasovali za SDP. Možda nećemo dobiti najviše glasova, no preći ćemo izborni prag i opet biti jedna od tri stranke koja će odlučivati o hrvatskoj budućnosti – poručio je Bajs, a njegov stranački šef Josip Friščić otkrio još detalja o pokušaju prodaje najveće hrvatske prehrambene kompanije:

- Premijerka mi je prije dvije godine rekla da bi Podravku bilo najpametnije prodati zbog stotina milijuna kuna gubitaka izazvanih svima poznatim malverzacijama. Rekao sam joj da nikada neću pristati na to i da sam zbog Podravke spreman maknut se iz HSS-a i koalicije. Da smo bili u pravu najbolje svjedoći to što jedan Agrokor svoje radnike dijelom plaća bonovima, a Podravka je zahvaljujući HSS-ovim dobrim dečkima koji ju vode ostvarila više od 100 milijuna kuna dobitka u prvih devet mjeseci ove godine - zaključio je.  

Friščić je "opleo" i po prvom čovjeku HNS-a Radomiru Čačiću, kojeg je zbog zastupanja varaždinskog modela "razvoja" gospodarstva nazvao prodavačem magle. Poručio mu je da se treba sramiti izjave na predizbornom skupu u Koprivnici da je iz Varaždina putovao sat i pol, jer je godinama bio odgovoran za izgradnju prometnica i svagdje je to radio, ali Podravini nije dao ni "škriljak" asfalta. 

- Imamo mi prodavače magle i u Koprivnici. SDP-ov gradonačelnik Zvonimir Mršić je najavljivao da će bivšu vojarnu pretvoriti u Oxford ili Cambridge te da će tu studirati 5000 studenata, a sada svjedočimo da se taj projekt srozao na sadnju ekološkog češnjaka – kazao je Friščić te naglasio da će se HSS i dalje boriti protiv zakona kojim bi se odobrili istospolni brakovi:

- Ne pristajemo da on i on ili ona i ona uđu u bračnu zajednicu, da uzgajaju djecu i slično i ako smo zato konzervativni neka smo - zaključio je na kraju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"