Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Frizerka poznatih: Ako Škoro pobijedi, prva dama je Srpkinja

None Foto:

Renata Vinšek, dugogodišnja frizerka brojnih poznatih hrvatskih političara i zvijezda, na svom Facebook profilu napala je suprugu predsjedničkog kandidata Miroslava Škore

Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje, napisala je na facebooku Renata Vinšek, vlasnica poznatog zagrebačkog salona i frizerka brojnih poznatih hrvatskih političara i zvijezda. Dodala je da bi se mogla odseliti u Ameriku, gdje je Kim Ann Škoro, supruga predsjedničkog kandidata Miroslava Škore, bila u vrijeme rata.

Nakon što smo je nazvali da objasni status, rekla je kako nema komentara i dodala:

- Taj status je ukraden s mog privatnog profila, krivo je to preneseno skroz - rekla nam je kratko. Uskoro je objavila novi status u kojem se ispričala.

- Iz konteksta su izvučene moje riječi koje ne predstavljaju moj stav niti moja razmišljanja te se ovim putem ispričavam srpskoj manjini u Hrvatskoj te odbijam biti dio političke utrke povodom predstojećih izbora - napisala je.

Sve o političkim napadima na Škorinu suprugu možete pročitati u novom broju Expressa koji je od četvrtka na kioscima.

Foto: EXPRESS

 

Tema: Hrvatska

Komentari (540)
  • Frizerka je obznanila nacionalnost Škorine supruge po nečijem naputku.

    31. 10. 2019,   16:36
  • gospođo frizerka, ovo je ispod svakog nivoa.

    31. 10. 2019,   17:25
  • A jbt Ameri imaju Slovenku!

    31. 10. 2019,   16:22