Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Frizerka se sama izrezala po licu jer je ukrala novac

None Foto: Anđelko Suhodolčan 6

Jasmina je izjavila da je u salon ušao muškarac, zaprijetio joj britvicom, svezao je, razrezao po licu, uzeo 200 kn i pobjegao. Priča je bila sumnjiva...

Frizerka iz Konjščine Jasmina Lugarić (31) lažno je prijavila razbojništvo, utvrdila je zagorska policija. Kako bi prikrila da je ukrala novac vlasniku kuće u kojoj je frizerski salon Nina u Konjščini, razrezala si je lice, stavila selojtep preko očiju i svezala se za stolac u salonu. Pronašla ju je sumještanka, koja je na ulici zaustavila Branka Kosovca. On ju je oslobodio i pozvao policiju. Inspektorima je Jasmina izjavila da je u salon uletio maskirani muškarac, zaprijetio joj britvicom, svezao je, razrezao po licu, uzeo novac i pobjegao. No policiji je njezina verzija priče iste večeri bila sumnjiva. Kako neslužbeno doznajemo, frizerka je već poznata policiji. Lažno razbojništvo već je prijavila prije dvije godine. Tijekom krim-obrade mijenjala je priču, detalji se tijekom ispitivanja nisu poklapali. Na kraju su utvrdili da je frizerka opljačkala vlasnike kuće, Ivicu i Vericu Žeželj. Iz njihova je doma odnijela nekoliko tisuća kuna, a iz salona malo manje od 200 kuna. Kako doznajemo, umalo se ugušila oblijepivši se ljepljivom trakom jer je pala sa stolca. Pritom si je razbila zube. Zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo krađe i lažnog prijavljivanja kaznenog djela, protiv nje su podnijeli izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru.

Komentari (13)
  • Glupe li žene...

    20. 5. 2009,   16:03
  • Ajme fck! Sad više ne znam tko je gluplji: Ova žena ili onaj lik kojem je iz kabrija odlepršao novac kad je spustio krov:)

    20. 5. 2009,   17:16
  • za 200kn se razrezati po licu, zaljepiti usta, svezati na stolicu sa koje je pala i strgala zube? i to sam sebi napraviti.... da se snimila i poslala snimku u šaljivi kućni video, više love dobila nek je ukrala.

    20. 5. 2009,   15:48