Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 1

Future sound of Zagreb slavi dvadesetu godišnjicu

Future sound of Zagreb slavi dvadesetu godišnjicu
3

Najdugovječniji, najveći i najpoznatiji domaći klupski festival elektroničke glazbe ove godine slavi jubilarnu 20-u godišnjicu. Uz, do sada, najveću i najglasniju produkciju, plešemo dva dana zaredom

VIDEO

Ovogodišnji jubilarni #FSOZ20YRS u dva dana predstavlja posebne goste: Cristian Varela, Marko Nastić i Insolate te 25 poznatih domaćih DJa raznih generacija, od kojih su neki postavili temelje i dali veliki doprinos sceni u proteklih 20 i više godina. Tu su i mnogi drugi aktualni domaći top DJi/producenti raznih glazbenih stilova, kao i rezidenti iz nekoliko poznatih zagrebačkih klubova.

PRVI DAN, u petak 22/11/2019 na velikom otvaranju nastupat će FSOZ "All Stars Legends", petoro istinskih pionira domaće scene koji su dio ove FSOZ "20YRS" priče od njenih samih početaka pa sve do današnjih dana i koje svi dobro poznajete, a to su FRAJMAN, TOXIC, KIKI, MARY i DAMIR LUDVIG. 

DRUGI DAN, u subotu 23/11/2019 organizatori ponosno predstavljaju veliki FSOZ "20YRS" spektakl. Pleše se od 22-12h na 3 tematska floora: Techno / Fusion / Psytrance, uz nastupe 20 poznatih domaćih top artista i uz posebne i poznate goste iz Španjolske, Srbije i Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Velika je čast i zadovoljstvo najaviti i posebne goste i headlinere ovogodišnjeg FSOZ festivala, a to su CRISTIAN VARELA, poznati španjolski techno virtuoz koji je nedavno obilježio 25 godina karijere s posebnim dokumentarcem “Music, Passion & Respect” te MARKO NASTIĆ, jedan od vodećih regionalnih DJa koji je također prošle godine sa svojim velikim "Retrospektaklom" proslavio 20 godina karijere pa su se tako i oni savršeno uklopili u ovu proslavu 20.-e FSOZ godišnjice.

I to nije sve, kao šećer na kraju pridružit će se posebna gošća, INSOLATE, najpoznatija i trenutno najtraženija hrvatska techno diva također prisutna na domaćoj i internacionalnoj sceni već 20 godina.

Ulaznice su u pretpodaji i mogu se nabaviti putem Eventima ili u Boogaloo klubu (Ulica grada Vukovara 68, Zagreb). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.