Obavijesti

News

Komentari 168

'Gad slobodno šeće, a moja kći ima noćne more i osjeća sram'

Tjerao je i nju da dira njega po spolovilu. Djevojčica se opirala, vikala da ne želi, da je to boli, ali nasilnik je bio nemilosrdan. Na kraju ju je ucijenio igračkom koju želi ako ne kaže mami

VIDEO

Mama, ja ne želim odrasti, želim umrijeti, i to prije tebe jer se bojim ostati sama, plačući je rekla osmogodišnja djevojčica užasnutoj majci koja ju je držala u naručju.

Svaku večer prije spavanja djevojčica proživljava uvijek novi užas u svojoj glavi i tako već tri mjeseca otkako ju je seksualno zlostavljao njihov blizak obiteljski prijatelj. Njemu su 62 godine, bio joj je kao otac, brižan, pažljiv, kupovao joj je stvari. A onda ju je jednog dana, dok su sjedili u automobilu i čekali mamu da se vrati iz bolničkog posjeta, natjerao da skine jaknu, hlačice i gaćice te je dirao po spolovilu.

Obiteljski prijatelj zlostavljao curicu (8): "Još samo malo..."
Obiteljski prijatelj zlostavljao curicu (8): "Još samo malo..."

Tjerao je i nju da dira njega po spolovilu. Djevojčica se opirala, vikala da ne želi, da je to boli, ali nasilnik je bio nemilosrdan. Na kraju ju je ucijenio igračkom koju želi ako ne kaže mami.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Naivno mu je vjerovala'

- Nakon tri dana mi je to rekla, onako usput, kao da se to nije njoj dogodilo. Ostala sam zatečena. Ispitivala sam je kad, kako, koliko... Odgovarala je tiho. Tek tad se otvorila i zaplakala. Rekla je da je sjedila na stražnjem sjedištu auta, što i znam jer sam je tako ostavila s njim. Trebala sam samo skočiti do oca u bolnicu, a nisam htjela da ga vidi tako bolesnog. Rekla je da ju je dovukao na prednje sjedalo i tražio da se skine. Ona mu je dječjom naivnošću vjerovala jer ga je poznavala. Tek kad ju je počeo dirati, kad ju je to boljelo i peklo, shvatila je da se događa nešto loše. Poželjela sam ga ubiti kad sam čula što joj je napravio - kaže majka troje malodobne djece. Starijeg je muškarca upoznala prije sedam godina i uvijek je bio dobar prema njoj. S vremenom su se upustili u vezu pa je on stalno dolazio k njima, iako pred djecom nisu pokazivali da su intimno vezani.

Ponašao se prema njezinoj djeci bolje nego njihov otac.

- Nikad nije pokazao nikakvu seksualnu sklonost prema mojoj kćeri. Vjerovala sam mu u potpunosti jer je i on otac nekoliko kćeri, a ima i unuku koja je gotovo jednakih godina kao moja kći - kaže majka.

'Jedva sam čekala da ga strpaju u zatvor'

Cijeli je događaj s parkirališta bolnice, koji se odigrao usred bijela dana u manje od sat vremena, odmah prijavila policiji. Jedva je čekala da zlotvora zatvore iza rešetaka jer malena više nije htjela nikuda ići sama. Bojala se da ga ne sretne.

- Prvi je iskaz o svemu, uz nazočnost psihologa, dala u policiji. Nakon toga su je isto tako saslušavali na sudu, a potom poslali na vještačenje u Zagreb. Vještak je sasvim konkretno napisao da je riječ o dijagnozi spolnog zlostavljanja djeteta od strane poznate osobe. Kako je danima bila iznimno potresena, rekla je da više ne želi razgovarati o tome i počela se povlačiti u sebe. Počele su joj i noćne more, strah od odlaska na spavanje, samoće, stalno je tražila pažnju i sigurnost. Više ne da ni da je kupam, jer ako samo krenem prema stidnom području, odmah se skameni od straha. Prema preporuci liječnika, moram joj po potrebi davati Diazepam. Strašan je osjećaj kad majka mora djetetu bilo sretno, zdravo i veselo odjednom davati tablete za živce - plačući govori mama djevojčice, koja se iznova šokirala kad je čula da je nasilnik pušten da na slobodi čeka istragu i eventualno suđenje.

Osjeća krivnju i sram

Zasad mu je sud odredio zabranu prilaskla djevojčici na 15 metara.

- Došli smo do toga da on, gad, slobodno šeće gradom, a ona se zbog svega srami i osjeća kriva, dijete od osam godina, koje dotad nije imalo pojma što znači riječ ‘pimpek’, ali joj je to na najgori način otkrio taj gad - ogorčena je majka curice.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!